- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Ministerul Muncii, anunț pentru românii care așteaptă pensia în ianuarie 2024

03 Jan, 13:52 • Bumbeneci Diana
Anunț pentru beneficiarii de pensii. Ministerul Muncii anunță ce se întâmplă în ianuarie cu veniturile.
Ministerul Muncii, anunț pentru românii care așteaptă pensia în ianuarie 2024

Informații de ultim moment de la Ministerul Muncii: ‘Distribuirea pensiilor pe teren, la domiciliul beneficiarilor, se va efectua începând cu data de 5 ianuarie 2024. Plata pe card a pensiilor se va face în perioada 11-12 ianuarie”.

Ministerul Muncii, anunț pentru românii care așteaptă pensia în ianuarie 2024

Ministerul Muncii și Solidarității Sociale (MMSS) a prezentat calendarul plăţii pensiilor în ianuarie 2024, arătând că distribuirea pensiilor pe teren, la domiciliul beneficiarilor, se va efectua începând cu data de 5 ianuarie 2024. Plata pe card a pensiilor se va face în perioada 11-12 ianuarie.

pensiile, anunțate de Ministerul muncii
pensiile, anunțate de Ministerul muncii

„Casa Naţională de Pensii informează că în luna ianuarie 2024 plata pensiilor la Poştă se face conform convenţiei încheiate între cele două instituţii. Fondurile necesare s-au transmis astăzi către Poşta Română”, anunţă Ministerul Muncii.

”Astfel, sumele virate vor ajunge în conturile Poştei Române SA pe data de 4 ianuarie 2024, iar distribuirea pensiilor pe teren, la domiciliul beneficiarilor, se va efectua începând cu data de 5 ianuarie 2024”, arată ministerul pe Facebook.

Ministerul Muncii menţionează că ”plata pe card a pensiilor se va face în perioada 11-12 ianuarie”.

„Facem precizarea că deschiderea de credite de la Ministerul Finanţelor pentru plata pensiilor în luna ianurie 2024 s-a făcut din 29.12.2023 cu utilizarea creditelor începând cu data de 03.01.2024 şi cu încadrarea in limitele lunii Ianuarie 2024, aprobate de Guvern”, mai precizează instituţia.

Ai mai putea citi: Pași mari în 2024 pentru Autostrada Transilvania. Ofertele pentru viaductele scoase din contractul cu UMB pot fi depuse până pe 9 ianuarie

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult