Restaurantul fondat de Mircea Dinescu se numește „Lacrimi și Sfinți”, iar specificul său îl reprezintă bucatele tradiționale românești sau reinterpretate. Ca în orice restaurant care se respectă, din meniu nu avea cum să lipsească delicioasa ciorbă de burtă.
Această specialitate este cea mai scumpă ciorbă din meniu. Pentru o porție de ciorba de burtă de vițel de 500 g trebuie să scoți din buzunar 41 de lei. Preparatul, însă, își merită până la ultimul bănuț. Aceasta este fiartă la foc scăzut cu parfumuri orientale și lămâie verde. De asemenea, la această ciorbă se mai adaugă și smântâna.
Citeste si Simbolurile Brașovului prind din nou viață, Telecabina Tâmpa și Restaurantul Panoramic se redeschid
Alte sortimente de ciorbe sunt ciorba de pește consistentă, de 650 de grame porția, care costă 39 de lei. Aceasta conține crap de Dunăre, somon de Deltă și biban de apă stătătoare cu usturoi, lângă care se mai adaugă și mămăligă.
:format(webp):quality(100)/https://www.dailybusiness.ro/wp-content/uploads/2025/10/Mircea-Dinescu-2-819x1024.jpg)