- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Mitropolia Moldovei a introdus sistemul de pomelnice online. Cum trebuie să completeze enoriașii

04 Apr, 13:30 • Bumbeneci Diana
Pomelnicele online, preferate de BOR. Plata se face cu cardul, iar cei mai darnici credincioși pot oferi până la o mie de lei.
Mitropolia Moldovei a introdus sistemul de pomelnice online. Cum trebuie să completeze enoriașii

Mitropolia Moldovei a introdus sistemul de pomelnice online. Românii pot plăti online pomelnicele și pot oferi până la 1000 de lei.

Cât plătesc românii pentru pomelnicele online

Mitropolia Moldovei a introdus sistemul de pomelnice online. Pomelnicul se completează pe site, iar plata se face cu cardul.

Când vin la biserică, mulţi oameni aduc la sfântul altar, ca o obişnuinţă, un pomelnic, unde scriu atât numele lor, cât şi pe ale celor pe care îi poartă în suflet după ce au murit. Pentru că mulți nu mai au timp în ziua de azi să meargă în lăcașul de cult, enoriașii aleg să achite online, mai ales atunci când vine vorba despre pomelnice.

Suma minimă pentru pomelnice online este de 10 lei. Credincioșii mai darnici au posibilitatea să achite până la 1.000 de lei, potrivit monitorulbt.ro.

Pomelnice online la Mitropolia Moldovei
Pomelnice online la Mitropolia Moldovei

„Acum puteți trimite și online pomelnice la Catedrala Mitropolitană din Iași, unde se află moaștele Sfintei Cuvioase Parascheva! Prin intermediul unui formular, transmiteți numele dumneavoastră și al celor dragi, vii și adormiți, spre a fi pomeniți la Altarul Catedralei”, este anunțul postat pe doxologia.ro, scrie sursa citată.

Sumele care pot fi plătite sunt 10, 20, 30, 40, 50, 100, 200, 500 sau 1000 de lei.

Ai mai putea citi: Salariul unui preot în 2022. Câți bani ajung la un protopop, un episcop și chiar la Patriarhul Daniel

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult