- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Modernizări serioase în Capitală. Nicușor Dan: „Aproape o mie de stații STB vor fi dotate cu panouri digitale”

13 Aug, 15:43 • Constantin Cristina
Primarul general Nicușor Dan anunță că fiecare stație de STB va fi dotată cu panouri digitale. Anunțul a fost făcut de oficial pe rețelele sociale.
Modernizări serioase în Capitală. Nicușor Dan: „Aproape o mie de stații STB vor fi dotate cu panouri digitale”

Nicușor Dan spune că aproape o mie de stații STB vor fi dotate cu panouri digitale, iar călătorii vor afla în timp real programul de circulație a autobuzelor și tramvaielor, potrivit unui mesaj scris de edilul pe pagina sa de Facebook, a informat economedia.ro.

Citește și: Gata, încep lucrările la Podul Grant. Cât timp vor fi blocaje în trafic. Mesajul primarului Capitalei, Nicușor Dan

Modernizări serioase în Capitală. Nicușor Dan: „Aproape o mie de stații STB vor fi dotate cu panouri digitale”

„Aproape o mie de stații STB vor fi dotate cu panouri digitale. Călătorii vor afla în timp real programul de circulație a vehiculelor și ce variante de traseu au la dispoziție. Informarea se va face atât vizual, cât și audio. Suntem în etapa de evaluare a ofertei depuse ca urmare a lansării licitației în SEAP pentru achiziția studiului de fezabilitate”, a scris Nicușor Dan pe Facebook.

Edilul a transmis că momentan se evaluează oferta depusă ca urmare a lansării licitației în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP) pentru achiziția studiului de fezibilitate.

Contractul de modernizare este estimat la o valoare a studiului de fezabilitate este de 756.408 lei fără TVA. Costul total al proiectului este de peste 28 de milioane de lei, echivalentul 5,68 milioane de euro) fără TVA. Proiectul „Sistem ITS integrat Smart & Green Mobility pentru regiunea București – Ilfov – Informarea călătorilor în stațiile de transport public” este realizat cu fonduri PNRR.

„Proiectul “Sistem ITS integrat Smart & Green Mobility pentru regiunea București – Ilfov – Informarea călătorilor în stațiile de transport public” este realizat cu fonduri PNRR”, a transmis Nicușor Dan.

Primăria Capitalei vrea să modernizeze transportul public în comun, iar acum își dorește să cumpere alte 250 de tramvaie noi pentru București.

Alte articole: Nicușor Dan, scenariu sumbru pe baza măsurilor de austeritate! Primăria Capitalei desființează 7 instituții