- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Moneda care se vinde cu mii de euro pe internet. Dacă încă o ai acasă te poți îmbogăți instant

26 Sep, 23:25 • Cornel Ghimeșan
Moneda de 50 de lei din 1994, cu chipul lui Alexandru Ioan Cuza, e la mare căutare. Cei care încă o au pe acasă pot primi o sumă uriașă de bani dacă aleg să o scoată la vânzare.
Moneda care se vinde cu mii de euro pe internet. Dacă încă o ai acasă te poți îmbogăți instant

Moneda care se vinde cu mii de euro pe internet. Colecționarii de monede sunt tot mai interesați să-și extindă colecția și nu ratează această șansă atunci când văd un nou anunț legat de monedele care le lipsesc.

Moneda care se vinde cu mii de euro pe internet

O monedă din anul 1994, cu Alexandru Ioan Cuza, de 50 de lei, are acum un preț colosal. Cei care o vând cer suma de 470.000 de lei. Prețul e echivalentul a 94.000 de euro. Cu același preț se vinde, spre exemplu, un apartament de trei camere din Capitală.

Citește și Cât de bine își plătea Pescobar angajații. Ce salariu avea un bucătar din Sri Lanka la „Taverna Racilor”

Citește și Ce trebuie să facă românii care și-au pierdut cartea de muncă ca să își dovedească vechimea! Cui trebuie să se adreseze dacă angajatorul nu mai există

Bancnota cu Ecaterina Teodoroiu, scoasă la vânzare pe internet

Multe astfel de anunțuri au fost postate pe internet în ultimele luni, iar românii care dețineau astfel de monede sau bancnote s-au îmbogățit peste noapte.

Recent, bancnota de 20 de lei lansată de Banca Națională a României în 1 decembrie 2021, cu portretul Ecaterinei Teodoroiu, a fost scoasă la vânzare pe internet. Nu mulți au reușit să intre în posesia bancnotei de 20 de lei, fiind destul de rare. Au fost lansate doar 30.000 de bucăți în 2021, iar punerea în circulație a bancnotei s-a făcut prin sucursalele regionale București, Cluj, Constanța, Dolj, Iași şi Timiș ale Băncii Naţionale a României.

Au fost scoase la vânzare pe OLX la scurt timp după lansare. „Vând fișic de 100 de bancnote de 20 de lei cu Ecaterina Teodoroiu, nu se desface fișicul, nu se dau la bucată. Bancnotele sunt serii de 20-30 consecutive, nu sunt de la 1 la 99”, se arată într-un anunț. Prețul acestora era de 2.500 de lei.

Acum, în 2023, bancnota cu Ecaterina Teodoroiu, a fost scoasă la vânzare cu 50 de lei.

Tags:
Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult