- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Netflix scumpește unele abonamente. Cine sunt clienții care vor plăti mai mulți bani

17 Apr, 14:09 • Andrei Alina
Netflix, care este unul dintre cele mai populare servicii de streaming din lume, cu aproape 260 de milioane de utilizatori la nivel mondial, a anunțat că va scumpi unele abonamente.
Netflix scumpește unele abonamente. Cine sunt clienții care vor plăti mai mulți bani

Netflix este platforma cu numărul cel mai mare de utilizatori, urmat de Amazon Prime Video cu 200 de milioane și Disney+ cu aproximativ 150 de milioane de utilizatori. După modificările care i-au înfuriat pe unii utilizatori, Netflix pregătește alte schimbări. Unii abonați vor plăti mai mulți bani pentru a putea vizualiza filme, seriale sau documentare pe Netflix.

Recent, Netflix a introdus un abonament finanțat prin publicitate, care costă 4,99 euro, fiind astfel anulat cel mai ieftin abonament fără publicitate. Utilizatorii au fost nevoiți să plătească 12,99 euro pe lună pentru a vizualiza filme sau documentare fără a fi întrerupt de reclame.

Citește și: Lovitură sub centură pentru Netflix! Un nou serviciu de streaming se lansează în România și are filme de top

Acum, Netflix a anunțat că va mai mări unele prețuri. Potrivit bugetul.ro, pentru un abonament standard cu imagine Full HD, utilizatorii vor plăti în loc de 12,99 euro pe lună, 13,99 euro și veți putea viziona pe 2 dispozitive în același timp.

Cu modelul premium, acest lucru este posibil pe patru dispozitive în același timp, dar utilizatorii vor trebui să scoată din buzunar 19,99 euro pe lună în loc de 17,99 euro, adică costuri suplimentare de 24 de euro pe an.

Citește și: Stelian Balta, „tăticul criptomonedelor”, apariție de senzație într-un documentar Netflix. Miliardarul român a fost prezent în seria „Formula 1: Drive to Survive”

Majorările prețurilor au survenit pentru că, potrivit companiei, oferă  programe atractivă care necesită investiții mari.