- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Nici bine nu s-a deschis Pasajul din Domnești că a început haosul. Traficul este infernal

14 Nov, 11:02 • Cassano Sabrina
Deschiderea Pasajului din Domnești era printre cele mai arzătoare dorințe ale celor care stătteau ore în șir blocați în trafic. Nu se așteptau însă că odată cu deschiderea lui, problemele vor continua.
Nici bine nu s-a deschis Pasajul din Domnești că a început haosul. Traficul este infernal

Deschiderea Pasajului din Domnești era printre cele mai arzătoare dorințe ale celor care stătteau ore în șir blocați în trafic. Șoferii care au avut drum pe acolo luni dimineață s-au înarmat cu mare răbdare, până când au cedat din cauza aglomerației.

Mașinile s-au blocat pe ambele sensuri

Conform buletin.de, pe sensul către Ilfov, dar și către București s-a circulat bară la bară luni dimineaţă, chiar înainte de ora 7:00. Șoferii au fost foarte supărați și revoltați din cauza acestui aspect.

„E normal, tot traficul s-a blocat acum in semaforul de la strada Brașov. O veste bună e că de anul viitor revin trenurile pe linia 102 București Progresul – Giurgiu și vom avea trenuri de navetă de la București Progresul la Gara de Nord via Vârteju/Pasaj Domnești, atunci vedem câți renunță la mașini”, a povestit un șofer revoltat.

Șoferii revoltați nu au putut trece cu vederea acest lucru, așa că imagini cu pricina au ajuns virale și pe Facebook.

Vineri s-a deschis pasajul Domnești

Șoferii așteptau cu sufletul la gură deschiderea acestui pasaj sperând că așa vor scăpa de ambuteiajele mari. Pasajul Domneşti are o lungime de 374 de metri și reprezintă una dintre cele mai complexe lucrări de infrastructură construite în București.

„Este un moment așteptat de ani de zile atât de cei care locuiesc în zonă, cât și de cei care tranzitează Centura Capitalei. Prin deschiderea circulației pe acest pasaj este eliminat un punct de blocaj care, mulți ani, a provocat disconfortul celor din trafic din cauza intersectării la nivel a Centurii București. După deschiderea circulației inclusiv pe pasajele Berceni și Oltenița, ambuteiajele din traficul rutier în zona de sud a Bucureștiului vor fi eliminate”, a anunţat vineri ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu.

Citește și: Un popular lanț de restaurante pune rând pe rând lacătul pe usi. La Plăcinte, prezent in România din 2013, mai operează acum doar patru unităţi, de trei ori mai puțin decât în perioada de glorie

Citește și: ANAF pregătește un sistem de tip Big Brother ca să-i prindă pe cei care nu plătesc taxele în timp real. Se uită și la postările de pe rețelele de socializare și poate chiar să prezică fraudele.