- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Noi detalii despre milionarul de 32 de ani care construiește un castel în România. Din ce face bani George Țucudean

14 Oct, 23:18 • stefan.vlad
Noi detalii despre milionarul de 32 de ani care construiește un castel în România. George Ţucudean a dezvăluit afacerile din care face bani, pe lângă hotelul din Arad, fostul atacant are şi o cramă de care este mândru, care a fost denumită MaxiMarc. Preţurile sunt pentru toate buzunarele
Noi detalii despre milionarul de 32 de ani care construiește un castel în România. Din ce face bani George Țucudean

Noi detalii despre milionarul de 32 de ani care construiește un castel în România. O sticlă un vin premiat în 2020 la Bruxelles, la crama lui Țucudean, costă 90 de lei, iar o sticlă de Mustoasă de Maderat, e vândută cu 45 de lei.

Citește și: Femeia care a ajuns milionară din curățenie pe gratis în casele necunoscuților. Oferă sfaturi și trucuri care au devenit virale în mediul online – VIDEO

Noi detalii despre milionarul de 32 de ani

Mustoasa de Măderat, un vin alb, un soi autohton. Un vin roșu ar fi Cadarca. Mustoasa e un soi mai acid. Dar avem două tipuri de Mustoasă: unul făcut simplu, altul «mai complicat», automat, mai catifelat. Sunt toată ziua pe la cramă, verificând și degustând, nu e chestia că am devenit expert.Numele cramei este inspirat de copiii mei, Maximilian și Marc, am decis să folosim numele lor pentru că reprezintă viitorul. Motto-ul Where dreams become wines (n.red Unde visele devin vinuri, în engleză) a luat naștere dintr-o idee a tatei.A avut trei visuri în copilărie, iar unul dintre ele era să dețină, la un moment dat, 15 rânduri de vie pentru a-și face vinul propriu. Acum, și-a îndeplinit visul”,

spunea George Ţucudean, potrivit Gsp.ro.

Fostul forbalist a investit 6 milioane de euro în hotelul de cinci stele Aniroc Signature. De asemenea, şi vinul produs din propria podgorie îi aduce satisfacţii financiare.

Am avut noroc că noi dețineam clădirea. Anumite piese de mobilier sunt făcute în regim propriu, alte detalii sunt rezolvate cu oameni pe care-i cunoaștem și ne-au luat prețul corect.

Una că știam care este, a doua că ei n-au vizat profitul, ci să-și pună semnătura pe ceea ce va în hotel. Da, am investit 6 milioane de euro, dar, dacă l-am fi făcut acum, costa cel puțin dublu!”, a mai spus Ţucudean.

George Țucudean a renunțat la fotbal, iar acum se ocupă de crama familiei sale. Are 60 de hectare de vie în apropiere de Arad, iar planul e ca în următorii ani să ajungă la 100 de hectare. Mai mult, pe domeniul fostului fotbalist a existat și un castel pe care căutătorii de aur l-au vandalizat pe vremea imperiului Austro-Ungar. Au rămas doar ruine, însă Țucudean e hotărât să-l ridice din nou.