- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Femeia care a ajuns milionară din curățenie pe gratis în casele necunoscuților. Oferă sfaturi și trucuri care au devenit virale în mediul online – VIDEO

13 Aug, 20:57 • Constantin Cristina
O femeie a ajuns milionară din curățenie gratis în casele oamenilor. Face videoclipuri în timp ce-și face treaba și a devenit celebră în mediul online.
Femeia care a ajuns milionară din curățenie pe gratis în casele necunoscuților. Oferă sfaturi și trucuri care au devenit virale în mediul online - VIDEO

Auri Kananen este un influencer finlandez din domeniul curățeniei cu peste 1,35 milioane de urmăritori pe YouTube. A devenit milionară făcând curățenie în casele oamenilor pe gratis, conform Netinfluencer.com.

Citește și: ANPC vrea să-i pună la punct pe influenceri. Ce trebuie să conțină obligatoriu postările de pe rețelele sociale

Femeia care a ajuns milionară din curățenie pe gratis în casele necunoscuților. Oferă sfaturi și trucuri care au devenit virale în mediul online – VIDEO

Influencerul a avut cel mai mare obiectiv să facă din curățenie un lucru distractiv și sexy pentru ceilalți, iar videoclipurile din timpul lucrului din casele murdare, sunt supraapreciate în mediul online, în special pentru faptul că în timpul curățeniei, ea oferă sfaturi și trucuri utile, ulterior postându-le pe YouTube.

Aurikatariina are 28 de ani din Pirkanmaa, Finlanda, are un canal de YouTube și conturi de socializare dedicate fanilor care o urmăresc și apreciează ceea ce face. Povestea ei a început încă din liceu, când a făcut alegerea să facă din această pasiune față de curățenie, o carieră, ulterior a început să studieze oamenii din industria curățeniei, mai ales sfaturile și trucurile lor pentru a face treaba cât mai rapid și eficient.

Auri Kananen, influencer curățeniei
Auri Kananen, influencer curățeniei

Pasiunea a condus-o pe Auri să urmeze o diplomă de licență în managementul ospitalității, alegându-se cu o experiență suplimentară în domeniul pe care îl iubește.

„Sunt cea mai bună femeie de serviciu din lume, așa că am studiat curățenia și, de asemenea, lucrez în [industria] curățeniei de peste 10 ani și am început să postez videoclipuri despre curățenie.”, a mărturisit femeia.

A început să facă content în mediul online, unde a devenit apreciată pentru ceea ce făcea, curățând bucătăria unui prieten, reușind să înregistreze rapid un succes vizibil. Această postare a primit aproximativ 300 de vizualizări, 19 like-uri și un comentariu, ceea ce a entuziasmat-o imediat. Ea a continuat să posteze și a intrat rapid în ritm.

„Vreau să arăt lumii întregi că curățenia este distractivă și sexy și că este amuzantă, așa că acesta a fost primul meu obiectiv.”

Auri Kananen și-a curățat casa gratuit, iar după ce a postat un videoclip în care arată procesul, multe alte persoane au cerut ajutorul ei. Acest videoclip viral a determinat-o să creeze faimoasa serie în care arată cum curăță în profunzime casele murdare ale urmăritorilor ei, gratuit.

„Pe atunci, încă lucram. Eram încă foarte ocupată în compania de curățenie [și] aveam cam 30 sau 40 de angajați, ca și curățători, așa că făceam asta ca și job de zi.”

După șase luni, sponsorii au început să o caute și să îi dea bani pentru crearea de conținut. Cel mai viral videoclip al ei este cel de pe TikTok, cu aproximativ 88 de milioane de vizualizări. În acel videoclip, femeia curăță o chiuvetă foarte murdară, într-un altul arată cum curăță o casă murdară.

Când a fost întrebată de ce crede că aceste TikTok-uri au devenit virale, Auri împărtășește: „Sunt atât de satisfăcătoare de văzut, când scena, transformarea și transformarea casei, bineînțeles, sunt satisfăcătoare de văzut”.

Alte articole: Jobul de PEGA developer în România. Cum să câștigi 3.000 de euro net pe lună