- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

NOI Hypermarket, „magazinul magazinelor” care face concurență lanțurilor de supermarketuri. Brandul românesc a deschis 6 locații în doar 6 luni

22 Apr, 17:26 • Adrian Popovici
NOI Hypermarket anunță că a deschis cea de-a șasea locație în tot atâtea luni. Brandul local vrea să facă concurență lanțurilor de supermarketuri care domină piața din România.
NOI Hypermarket, „magazinul magazinelor” care face concurență lanțurilor de supermarketuri. Brandul românesc a deschis 6 locații în doar 6 luni

Un supermarket românesc vrea să le facă competiție celebrelor lanțuri internaționale care domină piața de retail din țara noastră. Mai exact, este vorba despre NOI Hypermarket-Magazinul magazinelor, brandul local care anunță deja deschiderea șase puncte de lucru în tot atâtea luni, transmite Bugetul.ro.

În numai șase luni de la deschiderea primului magazin din Galați, se pregătește să deschidă un nou punct de lucru: NOI sau Magazinul Magazinelor. Conform informațiilor de pe site-ul său, se definește drept un magazin de tip Cash & Carry, ce propune o gamă variată de peste 40.000 de articole la prețuri competitive.

,,Parcă mai ieri era 16 octombrie 2023 când am anunțat deschiderea primului nostru magazin NOI Hypermarket din Galați. Astăzi, șase luni mai târziu, anunțam cu bucurie deschiderea celui de al șaselea magazin NOI în Roșiorii de Vede. Cu fiecare zi mai aproape de tine”, au transmis reprezentanții brandului românesc.

Te-ar putea interesa și: Primark face angajări pentru cel de-al treilea magazin care urmează să fie deschis în România. Se oferă salarii atractive și numeroase beneficii extrasalariale

Ce produse oferă NOI Hypermarket?

Pe site-ul magazinului, acesta este prezentat ca un partener ideal, datorită gamei sale variate de produse, cuprinzând atât articole de menaj, îngrijire personală, igienă, și multe altele.

„Îndrăznim să ne numim MAGAZINUL MAGAZINELOR și să promitem că vom fi partenerul afacerii tale prin diversitatea produselor disponibile, acoperind orice nevoie de aprovizionare ai avea: menaj, îngrijire personală, detergenți, produse de curățenie și nu numai. Ne gândim la clienții noștri constant, motiv pentru care vei găsi la NOI Hypermarket produse de sezon (decorațiuni de Crăciun sau de Paște, produse pentru piscină, etc), alimente de bază, conserve, dulciuri, răcoritoare și chiar și băuturi alcoolice.

Suntem cel mai mare Cash and Carry românesc, motiv pentru care vei găsi mereu oferte personalizate, bazate pe nevoile afacerii tale”, după cum se arată pe acest site.

Începând cu sfârșitul lunii noiembrie, Doraly Expo Market este gazda noului brand de magazin cash&carry. Acesta ocupă în întregime cel mai recent pavilion din parcul comercial, finalizat în urma unei investiții de 6 milioane de euro. Noi Market, noul magazin de tip cash&carry, se întinde pe o suprafață de 9.200 de metri pătrați și este deținut de către firma DECENU NOI SRL.

Citește și: De ce se pune muzică în supermarketuri. Secretul bine păzit al magazinelor: „Mecanismul ține o oră, două”