- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Primark face angajări pentru cel de-al treilea magazin care urmează să fie deschis în România. Se oferă salarii atractive și numeroase beneficii extrasalariale

16 Apr, 22:59 • Stefan Simion
Primark, retailerul de origine irlandeză care are deja două magazine deschise la noi în țară, ambele în Capitală, se pregătește să-l deschidă pe cel de-al treilea. Acesta va fi în Timișoara, iar în acest scop, retailerul face angajări pe câteva poziții-cheie.
Primark face angajări pentru cel de-al treilea magazin care urmează să fie deschis în România. Se oferă salarii atractive și numeroase beneficii extrasalariale

Primark are un magazin deschis în mallul Park Lake și încă unul în AFI Cotroceni. Pentru magazinul care urmează să se deschidă în centrul comercial Iulius Town din Timișoara, compania caută deja personal. Magazinul din Timișoara urmează să se deschidă în a doua jumătate a anului 2024.

Cei care se alătură echipei Primark au oportunitatea de a construi o carieră solidă în retail. Primark oferă ample programe de formare interne, precum și oportunități de învățare și dezvoltare la toate nivelurile.

Primark face angajări pentru cel de-al treilea magazin care urmează să se deschidă în România

Pozițiile disponibile, șase la număr, sunt: manager de departament, VM manager, P& C supervisor, asistent manager magazin, people & culture manager și store manager.

Un post de people & culture manager este disponibil pentru magazinul din Park Lake.

Toate posturile sunt cu normă întreagă, potrivit informațiilor de pe pagina oficială a retailerului.

Citeste si Salt Bank anunţă angajări masive în aprilie. Peste 100 de poziţii sunt disponibile

Reprezentanții Primark nu au furnizat nicio informație referitoare la salariu, însă a făcut publică lista beneficiilor extrasalariale. Acestea sunt: tichete de masă, abonament medical la Regina Maria, reduceri permanente la produsele Primark, posibilitatea de a se implica în deschiderea altor magazine (inclusiv a celor din străinătate), cât și programe de sprijin emoțional care includ consiliere psihologică gratuită.

Ne bucurăm să anunțăm următorul nostru magazin din România, care se va deschide în Iulius Town Timișoara, în a doua jumătate a anului 2024. Suntem încântați să aducem brandul Primark clienților din regiune și așteptăm cu nerăbdare să completăm echipa Primark cu oameni pasionați de modă și retail. Magazinul va deveni a treia noastră locație din România și reprezintă o altă etapă importantă în expansiunea noastră pe această piață, precum și în regiunea mai largă a Europei Centrale și de Est (ECE)”, a declarat Maciej Podwojski, Director ECE, Primark.

Ce categorii de produse comercializează magazinul Primark

În magazinele retailerului de origine irlandeză, clienții vor avea parte de cele mai recente tendințe în materie de modă, precum și produse esențiale de zi cu zi în materie de îmbrăcăminte, frumusețe, stil de viață și articole pentru casă. De asemenea, magazinul va comercializa și produse sub marca Primark Cares.

Îmbrăcămintea comercializată în Primark este mai durabilă și la prețuri accesibile. În prezent, 50% din hainele Primark sunt realizate folosind materiale reciclate sau materiale provenite din surse sustenabile, iar retailerul s-a angajat să atingă pragul de 100% până în 2030, potrivit revistabiz.ro

Citeste si Angajări 2024. Românii vor să afle dacă primesc vouchere de vacanță încă din anunțul de angajare

Numele meu este Ștefan Simion și sunt absolvent al Facultății de Jurnalism din București. În ultimii ani am lucrat pe postul de redactor în mai multe instituții de presă din România, iar acum ... citește mai mult