- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Noi oferte pentru călătorii CFR! Ruta România – Germania este regăsită la un preț avantajos

25 Feb, 12:32 • Lupu Alexandra
Societatea Națională de Transport Ferovier de Călători CFR pune la dispoziția călătorilor pachete avantajoase pentru ruta România – Germania! Iată care sunt ofertele.
Noi oferte pentru călătorii CFR! Ruta România – Germania este regăsită la un preț avantajos

Societatea Națională de Transport Ferovier de Călători CFR le oferă românilor interesați posibilitatea de a ajunge mult mai ușor în Germania! Călătorii trebuie să ia un simplu tren de legătură pentru destinația menționată, spune m.dcnews.ro. Ofertele sunt avantajoase, prețurile fiind unele mai mult decât decente.

„Plănuiești câteva zile de vacanță în Germania? CFR Călători îți propune două oferte de călătorie, cu tarife avantajoase pe diferite relații între România și Germania”, anunță operatorul feroviar pe pagina oficială de Facebook.

CFR, oferte avantajoase pentru călători

Operatorul feroviar de stat pune la dispoziția persoanelor interesate două pachete pentru ruta România – Germania. Oferta „Smart NoFlex Germania” este potrivită pentru dus și întors, via Ungaria – Austria, atât pentru oamenii care călătoresc individual, cât și pentru grupurile formate din maximum 5 persoane.

Vezi și: Probleme în circulația trenurilor CFR! Cursele călătorilor sunt afectate de vântul puternic

Prețurile acestui pachet sunt unele avantajoase. Pentru București – Koln, biletele încep de la 91 euro. De la Capitală și până la Frankfurt, călătorii trebuie să achite suma de 83 euro. Aceeași taxă este validă și pentru ruta Timișoara – Hanovra. În schimb, de la Arlad și până la Berlin, biletul este de 77 euro. Călătorii mai au la dispoziție și următoarele rute pentru această ofertă: Cluj Napoca – Dortmund (83 euro), Craiova – Hamburg (89), Sibiu – Frankfurt (76), Bacău – Stuttgart (82), și nu în ultimul rând, Brașov – Nürnberg (66 euro).

CFR
CFR

Oferta prezentată este valabilă pentru clasa a doua. Locurile sunt limitate, iar legitimația de călătorie este validă timp de trei zile. În cadrul pachetului prezentat nu este permisă schimbarea rutei sau a clasei. Rezervările afarente nu pot fi restituite sau schimbate, și de asemenea, includ o taxă suplimentară pentru păstrarea locului.

A doua ofertă poartă denumirea de „Smart SemiFlex Germania”. Acest pachet permite restituirea totală, și de asemenea, este regăsit la un preț avantajos. Pentru ruta București – Koln, călătorii trebuie să achite 155 euro. Biletul pentru București – Frankfurt valorează 140 euro, iar în acest pachet intră și următoarele propuneri: Timișoara – Hanovra (145 euro), Arad – Berlin (134), Cluj Napoca – Dortmund (135), Craiova – Hamburg (145), Sibiu – Frankfurt (130), Bacău – Stuttgart (139), Brașov – Nürnberg (112).

Un aspect important care trebuie menționat pentru această ofertă se referă la faptul că legitimația de călătorie poate fi înapoiată cel mult înainte de prima zi de valabilitate. Taxa de restituire este de 25% din prețul tichetului.

Te-ar putea interesa și următorul subiect: Un nou contract record semnat de CFR. Sorin Grindeanu anunță investiții de 3,1 milioane de euro prin PNRR