- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Noi reduceri uriașe pe rafturile de la Lidl astăzi, 26 august! Produsul iubit de români se află acum la un preț de neratat, dar în cantitate limitată

26 Aug, 16:32 • Constantin Cristina
Lidl aduce la raft un produs foarte iubit de români. Reducerea este uriașă, dar trebuie să vă grăbiți, deoarece produsul se află în cantități limitate.
Noi reduceri uriașe pe rafturile de la Lidl astăzi, 26 august! Produsul iubit de români se află acum la un preț de neratat, dar în cantitate limitată

Noi reduceri uriașe pe rafturile de la Lidl astăzi, 26 august! Produsul iubit de români și folosit des de gospodine se vinde la un preț de neratat, însă în cantități limitate, a informat romaniatv.net.

Lidl vine săptămânal cu reduceri care trag clienții. Acum este vorba despre o campanie de weekend, care ține de sâmbătă, 26 august până duminică, 27 august, adică două zile și pune la dispoziție clienților produsul care este de nelipsit din casa lor, mai precis balsamul „Cocolino”. Este balsamul folosit cel mai des la spălatul rufelor și se găsește la cantitatea de 870 ml și la prețul de doar 21,99 lei.

Citește și: Ce prețuri sunt afișate la rafturile din Lidl, Mega Image sau Kaufland. Cât costă cele mai căutate legume în marile supermarketuri din țară

Lidl aduce la raft un produs foarte iubit de români. Reducerea este uriașă, dar trebuie să vă grăbiți, deoarece produsul se află în cantități limitate

Lidl
Lidl

De asemenea, pe lângă balsamul de rufe Cocolino, magazinul mai pune la dispoziția clienților și o serie de reduceri la produsele alimentare sau de înfrumusețare. Cârnații subțiri „Pikok”, care conțin carne de porc și de pui, pot fi cumpărați cu 9,49 lei, de la 15,99 lei.

Mai mult, o pulpă de porc, fără os, de 100 de grame, are o reducere de 25%. Concret, de la 2,39 lei se va putea cumpăra cu 1,79 lei. Pentru cei care nu sunt adepții consumului de carne sau o evită din varii motive, pot opta pentru fructe, precum mango. Un mango are o reducere de 38%.

Tot în acest weekend, la Lidl se vor putea găsi și șervețelele cosmetice, în două straturi, din gama „Floralys”, la prețul de 3,99 lei, de la 6,99 lei.

Alte articole: Oferte de nerefuzat la Lidl pentru săptămâna 14 – 20 august. Românii vor da mai puțini bani în magazine pentru produsele preferate!