- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Oferte de nerefuzat la Lidl pentru săptămâna 14 – 20 august. Românii vor da mai puțini bani în magazine pentru produsele preferate!

14 Aug, 10:00 • Lupu Alexandra
Mari surprize pentru clienții Lidl. Produsele preferate sunt la o mare reducere.
Oferte de nerefuzat la Lidl pentru săptămâna 14 - 20 august. Românii vor da mai puțini bani în magazine pentru produsele preferate!

Lidl pune la dispoziție oferte de nerefuzat în săptămâna 14 – 20 august, informează cancan.ro. Produsele preferate beneficiază de o mare reducere!

Oferte de nerefuzat la Lidl

Lidl a pregătit oferte de nerefuzat pentru clienți. De luni, 14 august, românii găsesc produsele preferate la prețuri mai mici decât în mod normal. Ofertele sunt valabile pentru toate magazinele Lidl din România. În acest fel, înainte de Sfânta Maria, clienții se vor putea bucura de reduceri semnificative. Drept exemplu, cotletul de porc fără os poate fi cumpărat la doar 2.99 lei / 100 grame.

Vezi și: Ministrul Agriculturii, verificări intense în magazine. S-a confirmat: românii plătesc mai puțin pentru produsele de la raft. „Preţul alimentelor de bază a scăzut”

Totodată, românii pot achiziționa aripi de pui secționate, marinate la 13.99 lei sau mix grill de porc la 2.19 lei pentru 100 grame. De asemenea, mixul de salată Prestigio este 4.99 de lei.

Pentru o salată de legume cu piept de pui, românii trebuie să scoată din buzunare 5.99 lei. Iar ofertele de nerefuzat continuă și pentru gama de băuturi: berea blondă Bergembier, pet de 2.2 l, se găsește la 7.49 de lei, iar sucul fresh multifruct se vinde în magazin cu 9.99 de lei. Consumatorii vor plăti mai puțin și pentru lactate: brânza Făgăraș de la Pilos costă 3.49 de lei, iar iaurtul bio Milbona costă 1.79 de lei.

Lidl
Lidl

Desertul cremos cu fructe de la Pilos se găsește pe rafturile Lidl la 3.49 de lei. Lidl a anunțat în urmă cu puțin timp că a fost inaugurat un nou magazin în București. În ultimele 3 luni, alte 15 magazine au fost deschise.

„Inaugurarea magazinului Lidl din București continuă strategia companiei de a oferi zilnic românilor produse de cea mai bună calitate la cel mai bun preț, într-o largă varietate de sortimente.

Lidl reușește să respecte această misiune investind constant în sustenabilitate, la baza acțiunilor companiei stând eficiența și demersurile de dezvoltare durabilă.

În plus, Lidl promovează cu consecvență colaborarea cu producătorii locali, multe dintre mărcile de calitate comercializate în rețea fiind produse în România”, se arată în comunicatul transmis de retailerul alimentar.

Citește și: Românii riscă să piardă voucherele pentru alimente! „Vom modifica Ordonanța și pentru cei care sunt în această situație le vom retrage cardurile sociale”