- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Noi restricții de circulație anunțate de autorități!

25 May, 17:01 • Bumbeneci Diana
Restricții de circulație în weekend. Ce eveniment au loc și care sunt rutele ocolitoare.
Noi restricții de circulație anunțate de autorități!

Restricții de circulație în weekend! „Simfonia Apei”, „Străzi Deschise”, „Femei pe Mătăsari”, „Cu bicicleta la mare” sunt doar câteva evenimente care au loc în acest weekend la București. Prin urmare, circulația rutieră va fi restricționată în weekend în mai multe zone din Capitală.

Restricții de circulație în weekend

„Simfonia Apei” este organizată în perioada 19 mai – 1 octombrie, în zilele de vineri, sâmbătă și duminică, în Piața Unirii – zona fântâni, între orele 20.30 – 22.30 în lunile mai și august, între orele 21.00 – 23.00 în lunile iunie și iulie și între orele 19.30 – 21.30 în lunile septembrie și octombrie. În aceste intervale, se va restricționa traficul rutier, gradual, în funcție de numărul de persoane, pe Bd. Unirii, segmentul cuprins între Bd. Dimitrie Cantemir și Splaiul Independenței (zona fântâni).

Pentru a ocoli zona, sunt recomandate următoarele variante:

– Spl. Independenței – Piața Unirii – Bd. Corneliu Coposu
– Bd. Regina Maria – Piața Unirii – Spl. Unirii
– Bd. Dimitrie Cantemir – Pasaj Unirii – Piața Universității

Evenimentul numit „Străzi Deschise – București, Promenadă Urbană” aduce restricții, în zilele de 27 și 28 mai 2023, pe Calea Victoriei, segmentul cuprins între Piața Victoriei și Splaiul Independenței, dar fără afectarea traficului rutier în intersecțiile din capetele segmentului restricționat.

În perioada 26 – 28 mai, se va organiza evenimentul cultural în cadrul implementării Proiectului „Femei pe Mătăsari” constând în concerte, prezentări de modă și spectacole de teatru, expoziții și ateliere de lucru, informează Brigada Rutieră.

Astfel, în perioada 26 mai, ora 16.00, până în data de 28 mai, ora 23.00, se va restricționa traficul rutier pe Str. Mătăsari, segmentul cuprins între Str. Matei Voievod și Bd. Pache Protopopescu, precum și pe străzile ce acced către Str. Mătăsari, în acest tronson.

Vezi și: Prognoza meteo 23 mai – 19 iunie 2023. Urmează 4 săptămâni cu ploi și instabilitate atmosferică

restricții pe timpul evenimentelor
restricții pe timpul evenimentelor

Evenimentul „Cu bicicleta la mare” se va desfășura după următorul program:

– între orele 07.30 – 08.30, adunarea participanţilor în parcarea Kaufland din Bd. Theodor Pallady, nr.51
– între orele 08.50 – 09.25, deplasarea participanților pe următorul traseu: parcarea Kaufland din Bd. Theodor Pallady, nr.51(Bd. Theodor Pallady) – Str. Victor Branuer – Drumul Gura Arieșului – Drumul Gura Bădicului – Drmul între Tarlale – Șos. Gării Cățelu – DN3 – Brănești.

Deplasarea participanţilor la turul ciclist se va face pe partea carosabilă, pe banda I de circulaţie.

Vezi și: 2 iunie, zi liberă pentru bugetari. Cine beneficiază de întreaga minivacanță de 5 zile

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult