- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Prognoza meteo 23 mai – 19 iunie 2023. Urmează 4 săptămâni cu ploi și instabilitate atmosferică

23 May, 08:52 • Bumbeneci Diana
Prognoza meteo 23 mai - 19 iunie 2023. Meteorologii anunţă ploi în următoarele patru săptămâni.
Prognoza meteo 23 mai - 19 iunie 2023. Urmează 4 săptămâni cu ploi și instabilitate atmosferică

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, astăzi, prognoza meteo pentru perioada 23 mai – 19 iunie 2023, respectiv pentru următoarele patru săptămâni.

Cum va fi vremea în următoarele 4 săptămâni

Vor fi ploi în următoarele patru săptămâni, în cea mai mare parte a țării, iar temperaturile vor fi normale perioadei.

Prognoza meteo pentru săptămâna 22-29 mai 2023. Valorile termice vor fi în general apropiate de cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric va fi local excedentar în Dobrogea, în regiunile sud-vestice și în zona Carpaților Occidentali, iar în rest va fi în general deficitar, mai ales în regiunile nordice.

Vezi și: Începe programul Litoralul pentru toți! Cum poți avea parte de tarife începând cu 52 de lei

Meteo România
Meteo România

Prognoza meteo pentru săptămâna 29 mai – 5 iunie 2023. Temperaturile medii se vor situa în jurul celor specifice pentru acest interval, în cea mai mare parte a țării.Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în majoritatea regiunilor, dar mai ales în cele intracarpatice.

Meteo România
Meteo România

Prognoza meteo pentru săptămâna 5-12 iunie 2023. Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele specifice pentru această perioadă în regiunile nordice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale.

Meteo România
Meteo România

Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile sudice și în zonele montane, dar și local deficitar în cele nordice și centrale, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval.

Prognoza meteo pentru săptămâna 12-19 iunie 2023. Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână în regiunile nordice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale.

Meteo România
Meteo România

Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă vor fi excedentare în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în zonele montane.

Ai mai putea citi: Meteo 19 mai – 19 iunie. Adio vreme caldă. Urmează ploi, vijelii puternice, grindină, tunete şi fulgere

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult