- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Noile trenuri vor avea stație și în Otopeni Nord. CFR transmite lista curselor oficiale

15 Dec, 15:10 • Bumbeneci Diana
Vești bune pentru călători. Noile trenuri care vor avea oprire în stația Otopeni Nord. CFR a transmis lista curselor
Noile trenuri vor avea stație și în Otopeni Nord. CFR transmite lista curselor oficiale

Vești excelente pentru călători. Cinci trenuri care circulă pe traseul București Nord – Urziceni – Slobozia Veche, vor avea, începând de luni, oprire și în stația Otopeni Nord PO, a anunțat astăzi CFR Călători.

Cum vor circula noile trenuri CFR

„CFR Călători răspunde la nevoile de transport ale călătorilor, astfel începând cu 18 decembrie 2023, următoarele trenuri care circulă pe relația București Nord – Urziceni – Slobozia Veche, vor avea oprire și în stația Otopeni Nord PO: R 7039 București Nord – Urziceni R 8121 București Nord – Slobozia Veche R 8122 Slobozia Veche – București Nord R 8123 București Nord – Slobozia Veche R 8124 Slobozia Veche – București Nord”, a transmis CFR Călători.

Ai mai putea citi azi și: Se dau bani pentru români. Cine poate accesa fondurile europene de 70.000 EURO

CFR
CFR

Totodată CFR Călători a precizat că vine în sprijinul publicului care locuiește în București și zonele limitrofe prin creșterea moblității și facilitarea accesului la un transport sustenabil, potrivit Mediafax.

Cât costă un bilet de tren Regio, InterRegio sau InterCity

Pentru un bilet de tren Regio, vechiul tren CFR Personal, preţul biletelor porneşte de la 5,50 lei la clasa I şi poate ajunge până la 115,50 de lei, pentru un drum lung, de peste 400 de kilometri şi până în 500 de kilometri. Tot de depăşeşte 500 km este taxat cu 25 de lei extra la suta de kilometri. La clasa a II-a, cel mai ieftin bilet de tren costă 5 lei, iar cel mai scump 72 de lei.

Costurile percepute de CFR Călători pentru un drum cu trenul InterRegio sunt ceva mai ridicate. Astfel, biletele de tren pornesc de la 14 lei la clasa I, respectiv 10,50 lei la clasa a II-a, şi ajung la 252,50 de lei la clasa I şi 174 de lei la clasa a II-a.

Ai mai putea citi: Românii să pregătească dosarele! Se dă drumul la finanțări de 435 de milioane de euro!

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult