- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Noua ofertă Lidl! Cele mai bune prețuri la carne, legume şi electrocasnice începând din 27 martie

27 Mar, 19:21 • Cornel Ghimeșan
Lidl, supermarketul preferat al românilor, începe această săptămână în forță. Începând de luni, 27 martie, retailerul german are foarte multe oferte la carne, legume, dar și electrocasnice.
Noua ofertă Lidl! Cele mai bune prețuri la carne, legume şi electrocasnice începând din 27 martie

Cele mai bune prețuri la carne, legume şi electrocasnice începând din 27 martie. Românii care vor să achiziționeze carne de iepure, carne de vită pentru gulaş, piept de pui şi cârnăciori picanţi, vor găsi aceste produse la super prețuri, pe rafturile Lidl.

Citește și Cât vor plăti românii de Paște pentru carnea de miel cumpărată de la Carrefour, Lidl sau Kaufland

Cele mai bune prețuri la carne, legume şi electrocasnice începând din 27 martie

Totodată, retailerul german a anunțat că vor fi oferte și la castraveți, roșii și mere.

Astfel, din 27 martie, clienții Lidl, vor găsi iepurele proaspăt la 3,79 de lei pe 100 g, carnea de vită pentru gulaș cu 23,99 lei pentru 600 de g, pieptul de pui va costa 2,79 lei/100 grame. Adepții cârnăciorilor picanți vor putea să-i cumpere cu 12,99 pentru 500 g.

Mai mult, retailerul are promoții şi la chiftelele din carne de porc, dar și din cele din carne de pasăre. Ele vor costa 11,99 lei pentru circa 500 g.

Grișul de grâu, se află și el în oferta Lidl, acesta va fi redus la 1,79 lei. De asemenea, cu doar 11,99 de lei, românii vor putea cumpăra musli diverse sortimente.

Lidl nu i-a uitat nici pe cei care țin post și are câteva oferte speciale la crenvurștii vegetali pentru care românii vor scoate din buzunar suma de 10,99 lei și la brânză feta vegetală la 13,99 lei.

De asemenea, retailerul german s-a gândit și la cei pasionați de grădinărit. Aceștia îşi pot achiziţiona de luni ustesile la reduceri considerabile. De exemplu, o mașină de tuns gazonul pe benzină cu trei ani garanție costă 899 lei. Un dispozitiv solar anticârtiță costă 59,99 lei și un furtun de grădină 129,00 lei. În oferta Lidl de luni vor apărea și multe flori, iar un ghiveci de trandafiri va fi 13,99 lei. Va fi disponibilă și o floare numită Steaua soarelui pentru 27,99 lei.

Pe lângă produsele alimentare, Lidl are oferte speciale şi aparatele electrocasnice. În această săptămână, în oferta Lidl se află aspiratorul cu funcţie de spălare marca Silvercrest, care poate fi achiziționat la reducere începând de joi 30 martie. Mare atenție, aparatul nu este, însă, unul smart, ci va putea fi controlat prin intermediul butoanelor fizice de care dispune și folosind telecomanda dedicată. Aspiratorul are două perii laterale, 10 senzori împotriva șocurilor și trei senzori care previn căderea.

Aparatul oferă șase moduri de curățare:

Auto – curățare în mod aleatoriu

Spot – curățare în formă spiralată cu putere de aspirare maximă

Colțuri – curățare de-a lungul laturilor încăperii

Max – curățare cu putere de aspirare maximă

Programare – curățare cu timp de pornire prestabilit

Mod de ștergere – curățare umedă cu lavetă din microfibră

Recipientul pentru praf și murdărie are volum de 300 ml, la fel și rezervorul pentru apă. Autonomia maximă promisă de producător este de 90 de minute. Robotul revine automat la dock-ul de încărcare când bateria este aproape terminată. Încărcarea acumulatorului de 14,4 V, cu capacitate de 2.400 mAh, durează maximum 6 ore.

Românii care își doresc un astfel de aspirator robot îl pot achiziționa începând de joi, 30 martie, la prețul de 699 de lei.

Citește și Lidl dă lovitura fără precedent în România și investește aproape 50 de milioane de euro într-un depozit de 8 hectare. Investiția mamut a nemților va fi într-o locație complet neașteptată!

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult