- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Noua problemă pe care o poți întâmpina atunci când construiești o casă. Un bărbat din Cluj a rămas fără 30.000 de lei!

01 Dec, 19:57 • Fundeanu Madalina
Un bărbat din Cluj a rămas fără zeci de mii de lei pentru că a vrut să își construiască o casă și a fost păcălit. Când a văzut ce se petrece a anunțat Poliția.
Noua problemă pe care o poți întâmpina atunci când construiești o casă. Un bărbat din Cluj a rămas fără 30.000 de lei!

Un bărbat din comuna Măguri-Răcătău, județul Cluj a fost păcălit și a rămas fără suma de 30.000 de lei, după ce a vrut să își construiască o casă, potrivit Antena 3 CNN.

Bărbatul din Cluj care a fost victima unei înșelăciuni și a rămas fără zeci de mii de lei după ce a vrut să construiască o casă

Mai precis, acesta a găsit pe internet o echipă care s-ar ocupa cu acest lucru. Acesta i-a contactat pe membri echipei, a efectuat plata serviciului, au început lucrările de construcție, iar ulterior muncitorii ar fi părăsit localitatea.

Văzându-se în această situație, victima a fost nevoită să sune la Poliție.

„În fapt, la data de 6 noiembrie a.c. poliţiştii au fost sesizaţi de către un bărbat din comuna Măguri-Răcătău despre faptul că la data de 31 octombrie a.c., în baza unui anunţ publicitar postat pe o platformă de operare vânzări, ar fi achitat suma de 30.000 de lei unor persoane necunoscute care i-ar fi garantat construcţia unei cabane.

Ulterior, după achitarea sumei şi începerea lucrărilor, bărbatul şi-a dat seama că a fost înşelat, întrucât persoanele în cauză nu ar fi respectat înţelegerea şi ar fi părăsit localitatea”, a informat Inspectoratul Poliției Județene Cluj.

Te-ar mai putea interesa și: Aparatul din casă care consumă mai mult curent decât frigiderul. Top 5 aparate care-ţi umflă factura

construit casă
construit casă

Pe parcursul anchetei, poliţiştii au constatat că persoanele care pretindeau că sunt constructori postau anunţurile sub identitate falsă. Anchetatorii au reuşit să îi identifice pe cei trei bărbaţi, la finalul lunii trecute. Aceştia sunt din Galaţi au vârste de 22, 23 şi respectiv 55 de ani.

Ei au de dat păgubitului întreaga sumă pe care o primiseră pentru construcţia nerealizată şi sunt cercetaţi în continuare pentru comiterea infracţiunii de înşelăciune, dosarul fiind instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Huedin, potrivit informațiilor transmise de news.ro.

Casa cu patru camere din România care se vinde cu doar 7.500 de euro

Casa de patru camere vândută cu doar 7.500 de euro este situată în satul Esna din comuna Movila Miresii, județul Brăila, Muntenia. Proprietatea se află la 35 km de orașul Brăila, având o suprafață a terenului de 70 mp și o deschidere de 12 metri liniari.

Aceasta dispune de curent electric și apă, potrivit anunțului de vânzare de pe storia.ro. Movila Miresii, în trecut Mototolea sau Măgura Miresii, este o comună în județul Brăila, Muntenia, România, formată din satele Esna, Movila Miresii (reședința) și Țepeș Vodă. Comuna se află în zona centrală a județului și este traversată de șoseaua națională DN22, ce leagă Brăila de Râmnicu Sărat.

Citește mai multe aici: Casa cu patru camere din România care se vinde cu doar 7.500 de euro. Unde se găsește imobilul de 80 mp