- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Nu te așteptai la asta! Ce salariu poate să primească un angajat 5ToGo în 2024

17 Mar, 11:07 • Bumbeneci Diana
Câți lei primește salariu un barista în cafenelele 5ToGo din București, acum, în martie 2024. Veniturile sale sunt foarte bune!
Nu te așteptai la asta! Ce salariu poate să primească un angajat 5ToGo în 2024

Se fac angajări în mai multe cafenele din România, iar tinerii acceptă joburi peste joburi la 5ToGo datorită salariului destul de bun comparativ cu alte locații. Iată ce ofertă de angajare scoate pe piață cafeneaua 5ToGo pentru un post de barista.

Câți bani câștigă un angajat 5ToGo

este de notorietate faptul că 5ToGo este unul dintre cele mai iubite lanțuri de cafenele din țara noastră, fiind cunoscuți pentru cafeaua la 5 lei. În prezent, se pare că una dintre cafenelele lanțului, mai exact una situată în Sectorul 4 al Capitalei, zona Budapesta, face angajări. Reprezentanții 5ToGo au postat pe site-urile de angajare un anunț potrivit căruia caută barista. Mai exact, postul de barista constă în prepararea cafelelor, iar angajatorul nu cere experiență în domeniu, ci doar seriozitate și implicare la locul de muncă.

Conform anunțului postat pe platforma olx.ro, job-ul este unul full time, iar contractul se face pe o perioadă nedeterminată. Viitorul angajat va fi singur pe tură în cafenea și va avea responsabilitatea de a prepara toate tipurile de băutură pe bază de bază de cafea de la 5togo. De asemenea, se caută o persoană responsabilă, corectă și punctuală. Pentru acest job, lanțul de cafenele oferă un salariu între 2.500 și 3.000 de lei. La salariul de bază se adaugă și bacșișurile din partea clienților.

cafea 5ToGo
cafea 5ToGo

„Se cauta barista pentru 5 to go – Budapesta (sector 4)

Salariu de baza + tips

Responsabilități: -prepararea băuturilor preferate pe baza de cafea la cele mai înalte standarde de calitate;

-asigurarea satisfacerii clienților prin oferirea unei experiente deosebite in cadrul 5 To Go;

-abilitatea de a interactiona cu clientii; -singur pe tura;

Cerintele postului: -persoana serioasa, responsabila, punctualitate si corectitudine, aspect fizic plăcut, îngrijit si tot timpul cu zâmbetul pe buze; experienta pe un post similar.

Carte de munca pe perioada nedeterminata”, se precizează în anunțul de angajare postat de reprezentanții cafenelei 5ToGo.

Ai mai putea citi: Descoperă oportunități de carieră cu salariu de 30.000 de euro – Experiența nu este necesară!

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult