- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

O bancă din România oferă bani GRATIS românilor! Depozitele sub 100.000 de euro sunt garantate

26 Apr, 22:17 • Stefan Simion
Românii primesc bani de la bancă fără să facă prea multe lucruri. Anunțul a fost făcut de instituție.
O bancă din România oferă bani GRATIS românilor! Depozitele sub 100.000 de euro sunt garantate

CEC Bank le oferă bani românilor care au calitatea de client. De această ofertă pot beneficia cei care vor să pună bani deoparte, iar mai apoi să primească o sumă mai mare, anunță VoxBiz.

Bani pentru români de la banca CEC

Dacă ai în plan să îți deschizi un depozit la termen în lei, CEC Bank vine cu o ofertă avantajoasă. Este clar că pentru unele persoane economiile sunt dificil de făcut.

Cu toate acestea însă, banca mai oferă șansa acestora de a-și transforma visurile în realitate. CEC Bank vine cu dobânzi atractive pentru depozite, care încep de la 8%, în funcție de depozitul ales.

Ai mai putea citi: Veste nouă pentru șoferi. CEC Bank va vinde polițe RCA în asociere cu Poșta Română

Bancă CEC
Bancă CEC

„Să faci economii poate fi dificil, dar gândește-te la beneficiile pe viitor: cu depozitul la termen în lei, ai o bază financiară solidă care să-ți ofere libertatea de a-ți transforma visurile în realitate, fie că este vorba de un nou hobby, de cumpărarea unei locuințe sau de începerea unei afaceri. ​

Pune bani de-o parte pentru planurile tale importante: avansul la casă, renovarea locuinței, achiziția unui laptop mai bun. Sau pur și simplu, pentru a avea o rezervă pentru vremuri grele. La CEC Bank, te ajutăm cu dobânzi atractive la depozite”, se artă în oferta celor de la CEC Bank pentru clienții lor.

De altfel, banca mai anunță și că oferă 8,20 % dobândă anuală la depozitul în lei online pe 1 an și 8,70% la cel pe 3 ani constituit online. În cazul persoanelor care au în plan să facă un astfel de depozit pentru 6 luni, dobânda este de 7,20%, în timp ce pentru 3 luni este de 6,70%, conform anunțului făcut de bancă.

Banca mai promite și că banii clienților sunt în siguranță, iar depozitele sub 100.000 de euro sunt garantate prin lege, de FGDB. Tot în acest context, clienții trebuie să știe că, dacă își deschid un astfel de depozit pot să economisească bani oricând și oriunde, doar prin Internet și Mobile Banking poți economisi oricând și de oriunde.

Vezi și: Raiffeisen Bank lovește în salariile românilor, chiar înainte de sărbători! Mesajul companiei austriece, după ce românii nu și-au primit salariile

Numele meu este Ștefan Simion și sunt absolvent al Facultății de Jurnalism din București. În ultimii ani am lucrat pe postul de redactor în mai multe instituții de presă din România, iar acum ... citește mai mult