- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

O bancă din România va oferi zilnic un nou cadou clienților săi! Ce trebuie să faci pentru premii

12 Apr, 17:18 • Bumbeneci Diana
Competiția pentru clienți împinge băncile să ofere tot mai multe cadouri și promoții inovatoare. Banca Transilvania își surprinde clienții cu premii pe loc, în fiecare zi.
O bancă din România va oferi zilnic un nou cadou clienților săi! Ce trebuie să faci pentru premii

O campanie spectaculoasă a fost lansată pentru clienții Băncii Transilvania. Simplu, trebuie doar să fii activ și ai șansa la multe premii primite pe bandă rulantă.

Cine poate primi un cadou de la Banca Transilvania

Banca Transilvania a demarat o campanie senzațională pentru clienții săi. Cei care sunt activi în viața de zi cu zi sunt recompensați instantaneu, încurajându-i pe ceilalți să urmeze exemplul.

Cum poți câștiga un cadou de la Banca Transilvania? Ei bine, Banca Transilvania oferă premii tuturor clienților care ating 7.000 de pași într-o zi. Astfel, aveți șansa să câștigați un premiu în fiecare zi, doar pentru acest lucru.

Banca Transilvania
Banca Transilvania

Ai mai putea citi: Răsturnare de situație. Guvernul a schimbat, din nou, impozitarea concediilor medicale

Clienții trebuie să se conecteze la contul BT Pay și aplicațiile Google Fit, Apple Health sau Fitbit și să înregistreze minim 7.000 de pași într-o zi. Apoi, vor fi înscriși automat în tragerea la sorți și pot câștiga un rucsac de călătorii.

„Îți conectezi la BT Pay contul Google Fit, Apple Health sau Fitbit, faci 7.000 de pași până la finalul zilei și ești inclus automat în tragerea la sorți pentru un rucsac de călătorii”, este anunțul făcut de Banca Transilvania pentru clienții săi.

Această inițiativă este de fapt rezultatul unui parteneriat între Banca Transilvania și platformele Google Fit, Apple Health sau Fitbit.

Premii pentru entuziaștii sportului

În ultimele zile, Banca Transilvania a anunțat o nouă campanie specială. De această dată, pasionații de sport sunt cei privilegiați cu surprize.

Clienții băncii au o șansă unică de a ajunge la Jocurile Olimpice. Aceștia pot câștiga bilete de avion și cazare gratuite, dar și acces la competițiile sportive de pe cea mai mare scenă a sportului mondial.

Persoanele interesate trebuie să își deschidă un cont la Banca Transilvania sau să folosească cardul virtual Olympic din aplicația BT Pay.

Aceasta este singura condiție pentru a fi automat înscris în tragerea la sorți pentru un pachet dublu, care include zborul, cazarea și accesul garantat la evenimentele olimpice.

Susține-ți sportivul preferat la Jocurile Olimpice, direct din tribune. Fă o plată cu unul dintre cardurile virtuale Olympics din BT Pay și ai șanse să câștigi unul dintre cele două pachete duble complete, oferit de Visa, la Jocurile Olimpice din vara aceasta”, comunică Banca Transilvania.

Ai mai putea citi: Se ia în calcul o nouă perioadă la cotizare. CNPP, anunțul momentului în România

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult