- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

O companie aeriană anulează zborurile. Românii care au biletele cumpărate deja primesc anunțul oficial

01 Nov, 21:51 • Oprea Alina
Acest anunț vizează toți românii care au bilete achiziționate la o anumită companie aeriană! Aceasta a anulat toate zborurile în decursul serii de miercuri!
O companie aeriană anulează zborurile. Românii care au biletele cumpărate deja primesc anunțul oficial

Anunțul a fost comunicat miercuri seara, o companie aeriană bine-cunoscută a anulat toate zborurile românilor. Este vorba de Turkish Airlines, o companie care a anulat toate zborurile, anunțul fiind comunicat de către un reprezentant al unei agenții de turism.

Citește mai multe despre: Ceața a creat haos pe aeroportul din Cluj-Napoca. Aproape 1.000 de călători au fost blocați, după ce avioanele nu au decolat din cauza vremii nefavorabile

Motivul pentru care compania aeriană a anulat toate zborurile!

În ultima vreme, mai multe companii aeriene și-au anulat zborurile, fiind diverse motive care au fost întâlnite. Spre exemplu, războiul din Israel este o situație neprevzută și care a trebuit să stopeze circulația aeriană dinspre și înspre zona de conflict armat. De asemenea, czuri de anulare sau întrziere ale zborurilor au fost întâlnite la Wizz Air, din motive necunoscute, întrucât, mai mulți oameni s-au plâns de problemele îmtâmpinate la această companie aeriană.

Companie aeriană, Turkish Airlines
Companie aeriană, Turkish Airlines

Motivul pentru care aeronavele de la Turkish Airlines vor rămâne la sol este strâns legat de faptul că a căzut sistemul informatic al companiei și astfel nu mai pot fi accesate listele cu pasageri. Bineînțeles, această situație a fost neprevăzută, iar compania aeriană încearcă să revină la programul de zbor normal cât mai repede, pentru că sunt foarte mulți pasageri care așteaptă să ajungă în destinațiile dorite.

Se pare că motivul pentru care aeronavele rămân la sol este că a căzut sistemul informatic al Turkish Airlines și astfel nu mai pot fi accesate listele cu pasageri.

„Toate zborurile Turkish AIRLINES sunt ANULATE, in aceasta seara – nu va zbura nimic, între orele 19.00 si 22.00!

Întrucât a căzut total sistemul informatic al Turkish AIRLINES, compania nu are acces la listele de pasageri….
Agentia noastră, Mistral Tours, are 3 pasageri care se afla deja in aeroportul Istanbul si urmau sa decoleze la Constanta, noi ne-am putut informa pasagerii, tinem strans legatura cu ei si ii vom asista pentru rerutare.
Din ceea ce am inteles, ai nostri sunt singurii pasageri ce au putut fi contactati, intrucat Turkish Airlines Constanta stia de la noi ca avem pasageri pe acest zbor, in aceasta seara, si am fost noi informati…
In rest, pasagerii nu pot fi anuntati, intrucat compania nu poate vedea listele si informatiile pasagerilor…..
Dacă aveți cunoștințe ce aveau zboruri Turkish AIRLINES in aceasta seara, ii puteți anunța ca nu vor putea zbura..…
Vedem ce se intampla dupa ora 22.00…tinem strans legatura cu Turkish Airlines Constanta, de asemenea.
O situație cu care nu ne-am mai confruntat, pana acum, cel puțin in 33 de ani ai mei de Agent de turism si Ticketing.
1.Ma întreb ce vor face pasagerii care nu au cumpărat biletele printr-o Agentie de turism.
2. Vreau sa cred ca vorbim de o cădere tehnica si atat. Se întâmpla extrem de rar, dar se întâmpla.
In situații ca acestea, calmul, rațiunea si puterea si viteza de reacție si de organizare sunt esențiale., a declarat Corina Martin, reprezentantul agenției de turism pe pagina sa de Facebook, potrivit celor furnizate de Antena3.

La momentul actual, nu s-a preconizat cât va dura această situație și când va fi remediată, însă reprezentanțiu companiei aeriene speră că vor putea ridica avioanele de la sol cât mai repede.

Citește mai multe despre: Atenție, pasageri! Compania aeriană TAROM a schimbat orarul de zbor conform programului de iarnă!