- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

O companie gigant caută angajați în București! Sunt disponibile 100 de locuri de muncă

15 Mar, 12:01 • Fundeanu Madalina
Ford Business Solutions caută angajați în București! Sunt disponibile 100 de locuri de muncă.
O companie gigant caută angajați în București! Sunt disponibile 100 de locuri de muncă

Ford Business Solutions anunță că își extinde operațiunile existente în Bucuresti și va crea în următoarele luni 100 de locuri de muncă. Compania are nevoie de noi angajați în domenii precum IT și suport pentru entități bancare și financiare existente din grup, potrivit Economedia.

Până la sfârșitul anului 2024, Ford estimează că va avea în cadrul diviziei Business Solutions Center din București aproximatic 200 de angajați.

Ford Business Solutions caută angajați în București!

Ford Motor Company anunță planuri de extindere a operațiunilor Ford Business Solutions (FBS) în București. FBS, furnizor de soluții pentru afaceri, și-a dezvăluit strategia de creștere menită să-i consolideze prezența în regiune, în special în domenii cheie precum IT și suport pentru entități bancare și financiare existente din grup.

Ford Business Solutions Center a fost lansat în luna februarie a anului 2022 și are în prezent peste 100 de angajați în România.

Punând accent pe domenii cheie precum IT și suport pentru entități bancare și financiare existente din grup, FBS sprijină echipele globale ale Ford Motor Company.

Citește și: Românii care aplică pentru acest job pot câștiga peste 4.000 de lei lunar. Programul e de opt ore și se cer studii medii

angajați Ford Motor Company
angajați Ford

Compania are în plan să recruteze peste 100 de specialiști în domeniile menționate mai sus, cu abilități lingvistice avansate în limbile germană, italiană, spaniolă și franceză. În acest fel, echipa aproape își va dubla efectivele de la aproximativ 100 de angajați la peste 200 până la sfârșitul anului 2024.

„Planurile de extindere comunicate reprezintă o contribuție majoră la consolidarea poziției Ford Business Solutions ca furnizor principal de soluții de afaceri în regiune”, a declarat Dieter Rogmann, Director FBS Europa.

Prin extinderea operatiunilor din București, Ford susține că vă vrea să se poziționeze ca jucător cheie în sectorul soluțiilor pentru afaceri în regiune. Centrul FBS București este situat în One Cotroceni Park.

La nivel global, pe lângă prezența din România, FBS mai este prezent în Ungaria, India și Mexic. Organizația își propune să promoveze noi strategii de soluții de afaceri, cea ce include înființarea unei rețele de centre de servicii în mai multe locații, ce permite o conectivitate mai mare între operațiuni, dezvoltarea automatizării proceselor, analize avansate și fluxuri de lucru digitale și schimbarea modului în care funcționează compania prin procese simplificate.

Divizia Ford Business Solutions din București este integrată în Ford Romania Services, subsidiara locală a grupului Ford Motor Company, care integrează atât activitățile de vânzări și marketing ale Ford in România (Compania Națională de Vânzări), cât și activitățile de achiziții integrate Ford în Europa.

Vezi și: Compania care oferă salarii și bonusuri record! Cea mai mare creștere salarială din ultimii 25 ani pentru acești angajați