- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Românii care aplică pentru acest job pot câștiga peste 4.000 de lei lunar. Programul e de opt ore și se cer studii medii

15 Mar, 09:52 • Fundeanu Madalina
Jobul la care se câștigă salariu de peste 4.000 de lei pe lună. Se caută angajați! Programul e de opt ore și se cer studii medii.
Românii care aplică pentru acest job pot câștiga peste 4.000 de lei lunar. Programul e de opt ore și se cer studii medii

Jobul plătit cu peste 4.000 de lei pe lună este disponibil într-un mare oraș din România. De altfel există mai multe posturi vacante aici care ar putea genera interes pentru români, conform Fanatik.ro.

Jobul la care se câștigă salariu de peste 4.000 de lei pe lună. Se caută angajați!

În România există o mulțime de locuri de muncă. În anumite domenii se oferă salarii generoase, de câteva mii de lei, în timp ce în altele salariile ar putea să nu fie chiar atât de tentante.

Locul de muncă din România plătit cu peste 4.000 de lei lunar despre care vorbi acum e disponbil la un liceu din Botoșani. Este vorba despre un job de paznic, unde se oferă un salariu destul de generos.

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) a publicat mai multe locuri de muncă vacante, iar acesta se regăsea, de asemenea, în listă. Este de menționat faptul că doar în Botoșani au fost înregistrate 164 de posturi libere.

Te-ar putea interesa și: Muncă multă și bani puțini în România! Salariile pe care le câștigă un medic, un asistent medical sau un profesor în 2024, comparativ cu alte țări

job de paznic în Botoșani
job de paznic în Botoșani

Program de opt ore și contract pe perioadă nedeterminată

Revenind la jobul în cauză, liceul Tehnologic „Petru Rareș” angajează un paznic. Locul de muncă este plătit cu peste 4.000 de lei pe lună și vine cu o serie de cerințe, care nu sunt chiar atât de stricte. Astfel, viitorul angajat trebuie să aibă o vechime de minimum 6 ani.

De asemenea, printre cerințe se numără studii medii, dar și un atestat în domeniu. În ceea ce privește contractul de muncă, acesta va fi încheiat pe o perioadă nedeterminată, programul fiind de opt ore pe zi.

Salariul viitorului angajat este de 4.076 lei, conform anunțului făcut de cei de la AJOFM. Cum se poate angaja o persoană pe un astfel de post și ce are de făcut? Mai multe detalii legate de condițiile de angajare și valabilitatea ofertei pot fi obținute chiar de către cei interesați.

Aceștia trebuie să meargă la sediul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Botoșani. Totodată, mai multe detalii pot fi văzute și pe site-ul ANOFM ori la punctele de lucru ale AJOFM Botoșani din localitățile Dorohoi, Darabani, Săveni și Ștefănești.

Vezi și: Bonus colosal pentru copiii de grădiniță. Cine sunt românii care pot încasa peste 3.000 de euro de la stat