- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

O nouă asigurare de viață pe piața din România! Românii pot primi banii înapoi într-un procent de 30% sau 50%

04 Dec, 11:16 • Oprea Alina
A apărut un nou tip de asigurare de viață care permite persoanelor să primească o parte din bani înapoi, după un anumit timp! Procentul pe care îș pot încasa înapoi variază între 30% și 50%!
O nouă asigurare de viață pe piața din România! Românii pot primi banii înapoi într-un procent de 30% sau 50%

Piața din România anunță un nou tip de asigurare, aceea fiind asigurarea de viață cu retur de prima.

Această nouă asigurare de viață cu retur de primă le oferă posibilitatea persoanelor asigurate dreptul de a putea încasa un procent din primele achitate pe perioada derulării poliței de asigurare, atunci când contractul încheiat va ajunge la maturitate.

Ai putea fi interesat și de: Asigurare opţională la sănătate pentru cei care au doar venituri extrasalariale sub plafonul de 18.000 de lei după majorarea salariului minim. Suma pe care o vor plăti pentru CASS

Un nou tip de asigurare

Persoana care este asigurată va primi un procent de 30% sau 50% din valoare primelor plătite pentru asigurarea de bază, conform opiunii alese la semnarea contractului, potrivit companiei. Așadar, o persoană care a încheiat o poliță, p o perioadă de cel puțin trei ani, iar evenimentul asigurat nu s-a întâmplat, va primi 30% sau 50% din valoarea primelor plătite pentru asigurarea de bază.

Astfel, asigurarea de viață cu retur de primă oferă u dublu avantaj: primul este cel care reprezintă o plasă de siguranță pentru apropiați, dar și o garanție pentru persoana asigurată, în cazul în care riscurile asigurate nu se produc până la încheierea valabilității contractului, potrivit Antena 3.

Asigurare de viață
Asigurare de viață

Ce trebuie să știi despre aceasta

În zilele noastre, sunt din ce în ce mai multe persoane care se preocupă de asigurările de viață, iar pe piața din România a apărut un nou tip de asigurare de viață prin intermediul căreia românii își pot recupera o parte din bani.

Procentul încasat, cupă cum am menționat anterior, poate fi de 30% sau de 50% din valoare primelor plătite care se stabilesc din asigurarea de bază semnată inițial. Aceste detalii se discută și se lămuresc exact în momentul în care este semnat contractul.

Asigurarea de viață cu retur are mai multe beneficii pentru cei care optează pentru ea. Primul și poate cel mai important este dat de faptul că reprezintă o adevărată plasă de siguranță pentru familie.

În al doilea rând, asigurarea de viață cu retur este benefică și pentru cel care încheie contractul. Mai ales dacă nu se produce niciun risc asigurat până la încheierea valabilității contractului, conform celor comunicate de Fanatik.ro.

Ai putea fi interesat și de: Anunțul momentului. Asigurările obligatorii pentru locuințe se scumpesc! Care sunt condițiile care îi obligă pe proprietari să încheie asigurarea!