- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

O nouă funcție WhatsApp va fi introdusă! Ce vor putea face utilizatorii direct din fereastra de chat!

30 Nov, 21:12 • Oprea Alina
WhatsApp va introduce o nouă opțiune. ACeasta va permite utilizatorii săi să verifice disponibilitatea persoanelor din lista lor direct din fereastra de chat, acest lucru fiind posibil dacă au activată opțiunea din setările de confidențialitate!
O nouă funcție WhatsApp va fi introdusă! Ce vor putea face utilizatorii direct din fereastra de chat!

WhatsApp a făcut anunțul conform căruia dorește să introducă o nouă cateristică. Astfel, utilizatorii acestei platforme vor putea vedea statusul contactelor direct în fereastra de chat. Cea mai nouă versiune beta a aplicației de mesagerie pentru Android arată statusul și ultima accesare, asta dacă este activată, a unui contact sub numele acestuia într-o postare de chat deschisă.

La momentul actual, platforma de mesagerie anunță că funcția va putea fi disponibilă pentru toți utilizatorii în urma unei actualizări viitoare a aplicației pentru Android.

Ai putea fi interesat și de: Veste bună pentru pasagerii aerieni. Compania care va oferi acces gratuit la WhatsApp în timpul zborului, din ianuarie 2024

O nouă versiune a aplicației WhatsApp

De acum înainte, utilizatorii WhatsApp pot vedea direct în fereastra de chat statusul contactelor.

WhatsApp introduce o nouă caracteristică
WhatsApp introduce o nouă caracteristică

Utilizatorii vor putea vedea statusul contactelor în fereastra de chat, acest lucru fiind posibil după ultima actualizare a aplicației WhatsApp și se va putea vedea sub numele persoanei. În cazul în care utilizatorii sunt offline, statusul va fi afișat sub numele său.

Foarte important de menționat este faptul că aceste informații vor fi afișate doar dacă utilizatorii au activat în setările de confidențialitate ale platformei setările care să arate disponibilitatea.

Până acum nu se știu informații în legătură cu utilizatorii Apple. Dezvoltatorii nu au menționat nimic despre o posibilă caracteristică similară pentru dispozitivele iOS, scrie go4it.ro.

Aeatstă caracteristică este una dintre cele mai așteptate de foarte mulți utilizatori.

Meta, compania mamă, care deține și WhatsApp, a anunțat că va fi reintrodusă opțiunea pentru utilizatorii care folosesc și versiunea desktop de a trimite fotografii și videoclipuri cu vizualizare unică.

Această funcție va fi reintrodusă, după ce anul trecut aplicația a renunțat la această opțiune de trimitere și deschidere a fotografiilor și videoclipurilor cu vizualizare unică în versiunea web a platformei, potrivit stiripesurse.

Ai putea fi interesat și de: Atenție la aceste mesaje spam primite pe WhatsApp! Utilizatorii care primesc oferte de joburi false