- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

O țară din Europa oferă 45.000 de locuri de muncă! În ce domeniu se pot angaja românii

17 May, 13:01 • Bumbeneci Diana
Ţara europeană care oferă 45.000 de locuri de muncă. Care este domeniul vizat și extrem de bine plătit.
O țară din Europa oferă 45.000 de locuri de muncă! În ce domeniu se pot angaja românii

Ţara europeană care oferă 45.000 de locuri de muncă. Care este domeniul vizat. Guvernul unei ţări europene a promis că va oferi 45.000 de locuri de muncă pentru anul 2024, anunță Agerpres.

O țară din Europa oferă 45.000 de locuri de muncă

Guvernul Marii Britanii a promis, ieri, că 45.000 de locuri de muncă şi vize sezoniere vor fi acordate pentru cei care vor să lucreze, anul viitor, în agricultură.

Ai mai putea citi: Vestea zilei! Comisia Europeană anunță o nouă creștere a salariilor

„Nu există niciun motiv raţional pentru care Marea Britanie să nu-şi poată forma propriii tractorişti şi culegători de fructe, pentru a face să scadă imigraţia”, a spus luni ministrul de Interne Suella Braverman.

Totodată, ministrul şi-a subliniat decizia de a acorda din nou vize sezoniere. Anunțul a fost făcut în cadrul unei reuniuni privind sectorul agro-alimentar.

Sectorul agricol britanic suferă din cauza creşterii costurilor, care accentuează concurenţa produselor de import, potrivit agerpres.ro.

Ai mai putea citi: Este oficial! Ministrul de Finanțe anunță cum se va face cumulul pensiei cu salariul! „Instituțiile de stat au început să înțeleagă mai bine rolul”

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult