- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Oferta Lidl pentru săptămâna 04 – 10 martie. Produsele adorate de români, reduse până la 50%. Va fi bătaie la rafturi

04 Mar, 16:32 • Cornel Ghimeșan
Lidl începe săptămâna în forță! Retailerul german le-a pregătit românilor noi surpize de proporții. Începând de luni, 4 martie, produsele adorate de români vor fi reduse până la 50%.
Oferta Lidl pentru săptămâna 04 – 10 martie. Produsele adorate de români, reduse până la 50%. Va fi bătaie la rafturi

Oferta Lidl pentru săptămâna 04 – 10 martie. Românii care ajung săptămâna aceasta la LIDL se vor bucura de o gamă largă de produse, la un preț redus.

Citește și LIDL dă startul primăverii! Cinci articole care îți vor transforma grădina într-un adevărat colț de Rai. Va fi bătaie la rafturi

Oferta Lidl pentru săptămâna 04 – 10 martie

Începând de luni, 4 martie, pe rafturile LIDL va fi carne tocată de porc la preț redus cu 21%, la doar 14,99 lei, în loc de 18,99 lei. Tot de luni, în magazine le LIDL rpmânii care adoră lactatele vor găsi Telemea din lapte de vacă Pilos, redusă cu 28%, de la 6,99 Lei la 4,99 Lei.

Totodată, cubulețele din șuncă de porc Dulano sunt și ele reduse cu 25% și vor costa înceăând de luni 11.99 lei față de 15.99 lei. Tot la capitolul alimente, din oferta Lidl face parte de luni, Ulei de floarea-soarelui, cu vitamine Vita D’or la preț de 5.99 lei, redus cu 20%.

Un alt produs pentru care LIDL a pregătit o super-ofertă sunt aripioare de pui La Provincia. Acestea se găsesc în stoc limitat în magazine, iar prețul este de 1,49 lei pentru suta de grame.

În plus,  de joi pe rafturile Lidl va fi și carne de porc pentru gulaș, redusă cu 30%, de la 17.99 lei la 12.49 lei.

Ofertele continuă cu parizerul țărănesc cu piept de pui de la Baroni, la doar 7,49 lei, față de prețul anterior de 8,99 lei, scrie româniatv.net. 

LIDL dă startul primăverii!

LIDL dă startul primăverii cu noi oferte de senzație pentru clienții săi. Dacă ai grădină sau ești pasionat de grădinărit, retailerul german ți-a pregătit o surpiză de proporții și anume, cinci articole care îți vor transforma gărdina într-un adevărat colț de Rai.

LIDL dă startul primăverii! Este vorba deste o gamă largă de largă de produse Parkside. De la aparate de curățat cu presiune, la motofierăstraie electrice și pompe submersibile cu ajutorul cărora poți tranforma grădinăritul în cea mai plăcută și relaxantă activitate, scrie go4it.ro.

LIDL dă startul primăverii!

Primul dintre ele este aparat de curățat cu presiune. 

Aparatul de curățat cu presiune Parkside se vinde la Lidl cu doar 349 de lei. Acesta oferă puterea necesară pentru a readuce la strălucire terasele, aleile și orice suprafață exterioară. Presiune este reglabilă și accesoriile versatile.

Tăierea lemnului devine mult mai ușoară cu acest motofierăstrău electric Parkside. Are un preț special de 299 de lei, dispune de un lanț robust de 16” și oferă o lungime de tăiere de 39,5 cm, fiind ideal pentru îngrijirea grădinii, dar și pentru proiecte de bricolaj. Simplu de utilizat și fără emisii, este soluția perfectă pentru tăierea eficientă a lemnului.

Pompa submersibilă Parkside este ideală pentru irigarea unei grădini. Cu putere și eficiență. aceasta se ocupă rapid de scurgerile și acumulările de apă. Este indicată atât pentru apă curată, cât și pentru apă uzată cu impurități cu diamentrul de până la 35 de mm. Adâncimea maximă de imersie este de 7 metri.

Tot din gama Parkside face parte și motosapa electrică pliabilă

Ultimul, dar nu și cel din urmă aparat magic cu care îți vei transforma grădina într-un paradis este pulverizatorul sub presiune

Citește și Salarii de 7.000 de lei la Lidl! Supermarketul face angajări pentru mai multe posturi disponibileCitește și Oferta Lidl de Mărțișor. Produsele care cu siguranță le vor bucura pe doamne de 1 Martie

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult