- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Oferte de nerefuzat săptâna aceasta la Lidl. Iată produsele ieftine de sărbători care nu trebuie să lipsească din casă

14 Nov, 10:12 • Cassano Sabrina
S-au terminat ofertele de Black Friday, însă Lidl continuă să își uimească clienții cu oferte care mai de care mai spectaculoase. Cum mai e puțin și vine Crăciunul fiecare dintre noi vrea să își decoreze casa cât mai frumos, iar Lidl vine în întâmpinarea lor.
Oferte de nerefuzat săptâna aceasta la Lidl.  Iată produsele ieftine de sărbători care nu trebuie să lipsească din casă

S-au terminat ofertele de Black Friday, însă Lidl continuă să își uimească clienții cu oferte care mai de care mai spectaculoase. Sărbătorile de iarnă se apropie cu pași repezi, iar românii deja au dat năvală în magazine pentru a-și achiziționa produsele dorite.

Ce oferrte are Lidl în această săptămână

Atunci când ne gândim la Crăciun vrem să ne amenajăm locuința într-un mod cât mai frumos posibil. Lidl are oferte de nerefuzat la acest capitol. Dacă însă vă gândiți la instalația de brad și vreți să o schimbați pe cea de anul trecut, acum este timpul. O astfel de instalație vă costă 80 de lei.

Ei bine să nu uităm și de faptul că afară s-a răcit și vremea nu mai e așa de prietenoasă cu noi așa că adio lucrurilor subțiri. Lidl ne oferă o gamă variată de îmbrăcăminte la cele mai mici prețuri. De exemplu o pereche de jeggins la mare modă printre femei costă la Lidl doar 60 de lei, în timp ce ghetele de piele ajung la 100 de lei. Soșetele lungi pentru femei costă 17 lei.

Săptămâna aceasta începe și campionatul mondial de fotbal așa că domnii au timp să dea o fugă să facă câteva cumpărături.

Mai exact, un tricou  de bărbați cu inscripție despre modialul de fotbal ajunge la prețul de 35 de lei, îm timp ce un hanorac costă doar 100 de lei. Pantalonii sport de bărbați sunt și ei la un preț foarte accesibil de 75 de lei.

Domnii pot urmări competiția sportivă de fotbal de pe canapea în timp ce savurează un pocporn care costă doar 11 lei sau să se relaxeze cu o bere și asta pentru că un set de beri costă doar 42,99 lei.

Lidl are săptămânal oferte care mai de care mai interesante fie că vorbim de reduceri sau chiar de săptămâni dedicate unei țări în care lumea poate să cumpere cele mai bune produse din țara cu pricina.

Citește și: Marius Budăi a anunțat când se va lua, în sfârșit, o decizie asupra procentului de majorare a pensiilor. „Maximum o săptămână şi jumătate, când se vor adopta bugetele în Guvern”

Citește și: Englezii descoperă Bucureștiul și micii din Obor. The Sunday Times: „Cel mai bun loc pentru a încerca cârnații fără membrană din România – mici”

Tags: