- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Dedeman are în luna octombrie oferte de nerefuzat. Îți poți cumpăra un televizor smart la prețul de numai 749 de lei

13 Oct, 13:44 • Bocioacă Bianca
Catalogul Dedeman din luna octombrie are mai multe oferte atrective care ar putea să îi intereseze pe foarte mulți dintre români. Iată patru produse aflate la reducere care merită atenția ta.
Dedeman are în luna octombrie oferte de nerefuzat. Îți poți cumpăra un televizor smart la prețul de numai 749 de lei

Dedeman, unul dintre cele mai mari și cunoscute magazine de bricolaj din România, are luna aceasta oferte pentru toată lumea. Îți prezentăm câteva dintre produsele care te-ar putea interesa.

În catalogul Dedeman de luna aceasta găsești televizorul smart Hisense 32A4BG, cu diagonala de 80 de cm, este disponibil la prețul de 749 de lei (redus de la 839 de lei). Display-ul cu tehnologie Direct LED, are rezoluție HD (1.336×768 pixeli) și, datorită timpului de răspuns de 16 ms, poate fi potrivit pentru gaming. Televizorul include două difuzoare cu putere de câte 6 W, oferă suport pentru tehnologia Dolby Audio și rulează sistemul de operare proprietar VIDAA OS.

Televizor smart Hisense 32A4BG

Citește și: Oferta Lidl din această săptămână: Aparatele care n-ar trebui să lipsească din nicio bucătărie, la superofertă

Dedeman mai oferă și boxa portabilă activă Samus SoundCore, cu putere de 30 W, costă 249 de lei (redusă de la 279 lei). Dispozitivul include conectivitate Bluetooth, port USB, slot pentru carduri de memorie și jack audio universal de 3,5 mm.

Dispozitivul a fost gândit pentru a rezista la șocuri și poate fi folosit pe post de baterie externă, având o capacitate de 2.000 mAh, pentru alte dispozitive electronice. Are funcție True Wireless Sound, care permite conectarea a două boxe Samus pentru a crea un sistem stereo.

Boxă portabilă Samus SoundCore
  • Instalație solară Hoff

Instalația solară Hoff cu 7 globuri și 70 de LED-uri oferă un efect de tip flacără și costă 62,90 lei(redus de la 74,90 de lei). Are o lungime de 1,8 metri, iar cablul de alimentare o lungime de 3 metri. Dispozitivul are un acumulatoir cu o capacitate de 600 mAh, care oferă o autonomie de până la 8 ore când este încărcat complet.

Instalație solară Hoff

Becul LED color Osram cu telecomandă costă numai 21,90 de lei (redus de la aproape 30 de lei). Acesta folosește soclu E27, are putere de 9 W și o intensitate a fluxului luminos de 806 lumeni. Luminozitatea și culorile pot fi reglate din telecomandă.

Citește și: Criza energetică duce la decizii majore. Profi este primul retailer care anunță că instalează panouri fotovoltaice pentru a economisi energia

Bec LED color Osram