- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Oferta Lidl din această săptămână: Aparatele care n-ar trebui să lipsească din nicio bucătărie, la superofertă

13 Oct, 11:06 • Andrei Alina
Lidl vine săptămâna aceasta cu oferte de nerefuzat pentru gospodine. Airfry pentru o prăjire sănătoasă, mixere, blender, prăjitor de pâine şi storcător de citrice, toate marca Philips, la preţuri foarte convenabile.
Oferta Lidl din această săptămână: Aparatele care n-ar trebui să lipsească din nicio bucătărie, la superofertă

Vă plac cartofii prăjiţi, dar vă feriţi să-i mâncaţi pentru că sunt nesănătoşi, Lidl vine cu o ofertă de nerefuzat. La preţ de 499 lei puteţi achiziţiona un Airfry marca Philips, recoamndat pentru prăjire sănătoasă cu tehnologia Rapid Air. Apartul are funcții de prăjire, coacere, preparare la grătar, rumenire și reîncălzire şi o capacitate de 4,1 litri. Preţul recomandat de producător este de 600 lei.

Tot în oferta Lidl de săptămâna aceasta găsiţi trei oferte de mixer cu preţuri cuprinse între 109 lei şi 249 lei. De asemenea, puteţi cumpăra prăjitor pâine marca Philips la preţ de 139 lei, ori Blender Philips 3000, cu două trepte de viteză, setare pulse pentru a zdrobi cuburi de gheață şi o capacitate de 2 litri, la preţ de 209 lei.

Şi pentru că vine sezonul rece şi în magazine se vor găsi din belşug portocale, tot de la Lidl puteţi achiziţiona Storcător de citrice marca Philips la 84,99 Lei.

Citeşte şi: Criza energetică duce la decizii majore. Profi este primul retailer care anunță că instalează panouri fotovoltaice pentru a economisi energia

Oferta Lidl pentru orice casă

Oferta conţine şi alte produse necesare în orice casă. De exemplu, stație de călcat Philips la preţ de 499 lei.