- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Revelion 2024. Care sunt cele mai bune oferte?

30 Dec, 12:03 • Oprea Alina
Trecerea dintre ani este un noi motiv de sărbătoare, iar ofertele de petrecere au fost anul acesta destul de diversificate.
Revelion 2024. Care sunt cele mai bune oferte?

Ofertele de Revelion sunt foarte întâlnite acum, mai ales în ultima perioadă, fiind pe ultima sută de metri. Între-adevăr, nu vom mai avea parte de Revelion precum în anii 2000, căci acum toată lumea plătește sume ridicate pentru a se bucura de noaptea dintre ani.

Ai putea fi interesat și de: Cele mai scumpe vacanțe de Crăciun și Revelion. Cât au scos din buzunare românii pentru a petrece sărbătorile de iarnă în cele mai frumoase destinații

Oferte Revelion

cazare de Revelion
cazare de Revelion

Pentru cei care nu vor băi de mulțime, există însă de asemenea așa-numitul Revelion 2024 la Casa Românească Ateneu, unde capul de afiș este dj-ul Mihai Băjinaru cu un live dj set.

Prețul este de 600 de lei de persoană, în care intră și mâncare, cum ar fi tartină cu ou de prepeliță sau piftie de curcan, acestea fiind două exemple.

În afară de ofertele de mai sus, există posibilitatea de a alege o altă petrecere: Revelion 2024 la Restaurant Dines în Parcul Carol.

În cadrul acestui eveniment vor cânta Ovidakis Band, Michael Muzic, Julia și Cristake Latin Percution, dar și alți invitați surpriză, după cum ne informează organizatorii.

Din punct de vedere gastronomic, amintim rulada trio, pastrama de pui și vită, iar la băuturi 7UP și șampanie, desigur, printre altele. Desertul va fi un tort caramel cu cremă de casă care mai salvează situația. Prețul este de 650 de lei.

O altă oferta este cu Bosquito, Maria Buză & Taraf George Pătrașcu la Berăria H.

Ca și la alte petreceri, însă, problema sunt prețurile de acces, care sunt aproape prohibitive: de la 640 la 940 de lei, în funcție de zonă. Pentru că, da, revelionul la berăria H nu e că intri și te așezi unde vrei tu. Nu, e pe zone, adică dacă ești sărac și dai doar 640 de lei, stai și tu mai lângă ușă, unde Bosquito se aude cu ecou.

Ai putea fi interesat și de: Artificiile, interzise într-o țară din Europa! Autoritățile vor să adopte decizia, după ce anul trecut au existat pagube de 18 milioane de euro de Revelion