- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Oficial! A început împărțirea cardurilor de energie. Banii vor ajunge pe 20 februarie. Declarațiile lui Marcel Boloș

01 Feb, 15:19 • Polojan Tudor
Ministrul Invesțițiilor și Proiectelor Europene, Marcel Boloș, a dar miercuri startul distribuirii cardurilor de energie. Este vorba de 4 milioane de beneficiari, iar 550.000 au nevoie de unele clarificări.
Oficial! A început împărțirea cardurilor de energie. Banii vor ajunge pe 20 februarie. Declarațiile lui Marcel Boloș

Ministrul Marcel Boloș a făcut astăzi apel la răbdarea cetățenilor. Odată cu startul distribuirii cardurilor de energie, românii neaoși încep să fie mai puțini răbdatori. Boloș a dat asigurări că toți beneficiarii vor primi voucherele, scrie stiripesurse.ro.

În jur de 4 milioane de beneficiari vor primi, în viitorul apropiat, cardurile, iar 550.000 se află încă în proces de clarificare. Acestea vor ajunge la beneficiari înainte de data la care vor ajunge banii.

”Procesul se va derula în continuare, astfel încât până la data la care vom avea posibilitatea de a plăti din aceşti bani ajutorul de încălzire, respectiv până la data de 20 februarie, beneficiarii noştri să primească această carduri de energie. Fac apel către toţi cei care sunt beneficiarii acestui ajutor de încălzire la calm şi să aibă încredere că primesc aceste carduri, aşa cum sunt identificaţi în listele de beneficiari”, a declarat Boloş.

Marcel Boloș a fost într-o vizită de serviciu la Oficiul Poștal Buftea. Vizită oficiată cu prilejul startului distribuirii voucherelor de energie pentru persoanele vulnerabile.

”Toată lumea va primi aceste carduri, toată lumea le va putea utiliza conform angajamentelor pe care le-am avut faţă de beneficiari”, a completat ministrul.

Mai citește și: Începe emiterea facturilor la Hidroelectrica. Plata va putea fi eșalonată pe o perioadă de maximum șase luni

A început distribuirea cardurilor de energie/ sursa foto: blogdeinstalatii.ro
A început distribuirea cardurilor de energie/ sursa foto: blogdeinstalatii.ro

Ce să faceți dacă nu primiți voucherul de energie

În cazul în care, din neatenție sau din cauza altor probleme, nu cardul nu ajunge la beneficiar, acesta trebuie să apele numărulde call center pus la dispoziție – 0319966. Va trebui să specificați unele informații personale iar mai apoi se vor urma toate procedurile legale în vederea intrării în posesia voucherului de energie.

”Reamintesc că acest card de energie dă dreptul beneficiarului ajutorului de sprijin de a utiliza banii pe care îi are, încărcat, şi fără acest document nu se pot face plăţi din ajutorul de încălzire”, a mai spus acesta.

Pasionat de tot ce înseamnă viață, de la scris până la bucătăria internațională, de la fotografie la istorie, de la muzică la abstract. Cu o dorință arzătoare de a spune lucrurilor pe nume, ... citește mai mult