- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Orașul din Romania unde o garsonieră se vinde cu mai puțin de 10.000 de euro! Cum arată camera de doar 11 metri patrati?!

24 Oct, 10:22 • Oprea Alina
O garsonieră din România se vinde cu doar 9.500 de euro, în plină ascensiune a preturilor pe piața imobiliară. Cum arată locuința care a stârnit curiozitatea românilor
Orașul din Romania unde o garsonieră se vinde cu mai puțin de 10.000 de euro! Cum arată camera de doar 11 metri patrati?!

În județul Suceava, cartierul Burdujeni, a fost scoasă la vânzare o garsonieră care a stârnit foarte multe reacții!. Prețul de vânzare este mai mic de 10.000 de euro, ceea ce înseamnă că este mai mic decât un garaj din Cluj. Garsoniera are 11 mp și a pus anunțul pe o latformă populară de vânzare și dorește să o dea cât mai repede. Într-adevăr, garsoniera nu este cea mai mare și nu dispune de foarte multe lucururi, însă aceasta este formată dintr- cameră, un hol mic și o baie cu duș. Blocul este într-o renovare și va avea parte de izolare prin PNRR, ceea ce nu-i va aduce costuri în plus noului proprietar.

Citește și: Incredibil! Cum arată garsoniera de peste 100.000 de euro vândută de un bucureștean. Anunțul i-a înfuriat pe români. „Este mai scumpă decât apartamentul cu 3 camere”

garsoniera
garsoniera

Garsonieră la 9.500 de euro!

Garsoniera este pusă la dispoziție renovată și se fală la etajul 4 al blocului. Totodată, aceasta este poziționată foarte aproape de stația de autobuz, iar harsoniera costă= mai puțin decât un garaj pe care îl cumperi din Cluj sau din Capitală. Chiar dacă în această situație menționăm un cartier din Suceava, unde investițiile nu sunt atât de mari, însă nu va exista vreodată o garsonieră la prețul incredibil de 9.500 de euro.

„Blocul este din cărămidă, este în curs de renovare totală, izolare prin programul PNNR cu costuri pentru locatar zero.”, postează proprietarul, potrivit Cancan.

Cât costă un garaj în Cluj!

Un garaj costă mai mult decât o garsonieră. Cluj este din nou în situația în care uimește cu prețurile sale! Un bărbat a renovat un garaj și l- a pus la vîânzare cu prețul de 45.000 de euro. Cum era de așteptat, această sumă a stârnit foarte multe reacții de răs și de controversă, iar proprietarul nu a întârziat dina a aduce explicații.

„Am două garsoniere de vânzare. Una confort 1, dar aia e mai scumpă, e la 65.000 de euro. Aceasta de 45.000 de euro e mai ieftină și e o bună ofertă. E o problemă că e de fapt un garaj. Acolo, blocurile aveau garaje încă din construcție, dar oamenii le-au transformat în garsoniere și le-au scos la închiriat cu 250 de euro pe lună. Garsoniera din garaj are toate utilitățile. Aceasta e pe colț și are și un geam.”, a contraargumentat proprietarul, potrivit sursei citate.

Citește și: Chiriile au explodat din nou în Cluj, înaintea anului universitar. De ce buget are nevoie un student pentru o garsonieră, majorarea este de 20%