- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Parcare exclusivistă în Capitală pentru o anumită categorie de români. Unde se află și câți bani trebuie să scoată șoferii din buzunare pentru abonamentul lunar

12 May, 08:54 • Lupu Alexandra
Prima parcare exclusivistă pentru comercianți din Capitală! Iată cât costă abonamentul lunar și în ce zonă se află.
Parcare exclusivistă în Capitală pentru o anumită categorie de români. Unde se află și câți bani trebuie să scoată șoferii din buzunare pentru abonamentul lunar

Primăria sectorului 6 aduce vești bune pentru comercianți! Concret, a fost dată în folosință prima parcare exclusivistă destinată acestora, anunță ziare.com.

Parcare exclusivistă pentru comercianți

Primăria sectorului 6 a anunțat ieri, 11 mai, prin intermediul unei postări redactate pe pagina de Facebook, că a fost înființată prima parcare destinată exclusiv comercianților. Parcarea are o capacitate de 30 locuri și este marcată corespunzător, și totodată, este prevăzută cu o barieră.

Parcarea se află la Piața Drumul Taberei 2. Primăria sectorului 6 a transmis, din acest punct de vedere, că spațiul a fost amenajat special pentru românii care vin cu marfă în locația menționată, în așa fel încât trotuarele să nu mai fie blocate. Totodată, în acest fel, comercianții nu vor mai fi nevoiți să blocheze parcările de reședință.

Primele informații arată că parcarea se poate utiliza doar pe baza unui abonament lunar. Locurile pot fi ocupate doar în intervalul 06:00 – 22:00, și de asemenea, șoferii trebuie să scoată din buzunare 150 de lei în fiecare lună.

Citește și despre: Preț carburanți 12 mai. Șoferii se lovesc de scumpiri la benzină și motorină

Plata se poate face fizic, la casieria Administrației Comerciale Sector 6, poziționată pe șoseaua Virtuții 148, etaj 1. Abonamentele se pot ridica începând de astăzi, vineri, 12 mai 2023.

Parcare
Parcare

„Vești bune! Astăzi, am dat în folosință prima parcare din #București, destinată exclusiv comercianților.

👉Are o capacitate de 30 de locuri, este marcată corespunzător, este prevăzută cu barieră și se află la Piața Drumul Taberei 2.

Am amenajat-o special pentru cei care vin cu marfă, tocmai pentru a nu mai bloca trotuarele din zonă sau parcările de reședință.

✔️Se poate utiliza doar pe bază de abonament lunar, în valoare de 150 de lei, în intervalul orar 6.00-22.00.

✔️Plata se face fizic la casieria Administrației Comerciale Sector 6, situată pe Șos. Virtuții nr. 148, etaj 1.

✔️Abonamentele se pot ridica începând de mâine”, relata pe Facebook Primăria Sectorului 6, în cursul zilei de ieri, 11 mai.

Vestea este una bună pentru comercianții care trebuie să aducă marfă la locația menționată. Aceștia nu vor mai căuta pentru foarte mult timp un loc de parcare, în așa fel încât să nu mai blocheze trotuarele sau locurile de reședință. Parcarea este poziționată într-un punct de interes pentru comercianți, astfel, munca lor este ușurată tocmai de faptul că pot beneficia mereu de un loc asigurat, atâta timp cât plătesc abonamentul lunar și au grijă să-l reînnoiască.

Vezi și: Șoferii primesc asigurări RCA mai ieftine timp de 3 ani! Care sunt categoriile beneficiare