- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Petre Daea face dezvăluiri șocante. Ce se află în interiorul seifului de 500 de kiligrame din Ministerul Agriculturii?

02 Jan, 10:29 • Cornel Ghimeșan
Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a făcut o serie de dezvăluiri! Acesta a povestit despre faptul că în clădirea ministerului pe care îl conduce s-ar afla un seif de 500 de kilograme. Daea a dat informații și despre ceea ce se găseștie în interiorul acestuia.
Petre Daea face dezvăluiri șocante. Ce se află în interiorul seifului de 500 de kiligrame din Ministerul Agriculturii?

Ministiul Agriculturii, Petre Daea, a declarat în cadrul unui interviu faptul că în clădirea MADR s-ar afla un seif de aproximativ 500 de kilograme. Acesta a dezvăluit și ccea ce conține seiful respectiv.

Citește și: Alimentația bazată pe insecte îl irită pe Ministrul Agriculturii. Petre Daea: „Saliva nu porneşte de la directivă europeană, porneşte de la gust”

Petre Daea declara că în 2019, la plecarea sa din Ministerul Agriculturii, a lăsat „moștenire” întreaga documentație a activității concrete pe care a avut-o în mandalul respectiv. Ministrul a mai subliniat faptul că ministrul care i-a luat locul n-a deschis seiful care ascundea realizările, proiectele şi programele din agricultura românească.

„M-am gândit în momentul acesta la ce am lăsat în 2019. Şi am lăsat într-un seif de 500 de kilograme tot ceea ce s-a împlinit până la momentul respectiv, atât din punct de vedere al colaborării cu structurile europene și cu realizările pe care le-am avut în momentul în care am deținut președinția Consiliului Uniunii Europene, cât și proiecte și programele din România rugându-l pe ministrul de atunci să le continue.Și din nefericire, n-a deschis seiful, înseamnă că l-a uitat din momentul în care a pierdut și cheia”, a spus Petre Daea la Antena 3 CNN.

Ce se află în interiorul seifului de 500 de kiligrame din Ministerul Agriculturii? Petre Daea face dezvăluiri șocante
Ce se află în interiorul seifului de 500 de kiligrame din Ministerul Agriculturii? Petre Daea face dezvăluiri șocante

Petre Daea susține faptul că mai multe proiecte au fost oprite tocmai din cauza faptului că nu a fost deschis acest seif.

„I-am lăsat un ordin de ministru în care nu putea să desigileze acel seif decât prin ordin de ministru, că am zis să păstreze în memoria instituțională ce trebuie.Din nefericire, a stat timpul acolo, din nefericire doi ani de zile într-un sector extrem de important, cum este acesta al irigațiilor, nu s-a făcut mare lucru, ba dimpotrivă. Unele obiective s-au oprit”, a mai spus ministrul.

Anul 2022 cel mai greu an pentru Petre Daea

Tot în cadrul interviului realizat de Antena 3, Petre Daea declara faptul că anul 2022 a fost cel mai greu an din întreaga sa carieră. Ministrul a pus totul pe sema dificultăților născute de secetă, dar și pe seama războiului și pandemiei.

„În cei 54 de ani de activitate, nu a fost un an mai greu ca acesta. Anul 2022 a fost cel mai greu an din activitatea mea, un an extraordinar din punct de vedere climatic. Un an cu foarte multe probleme”, a explicat Petre Daea.

Alte articole: Gigi Becali, mărturisiri despre cum a reușit să facă avere: „Am moștenit curajul de la tata, nu mi-e frică de nimic!”

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult