- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Petre Daea le spune adevărul românilor în privința alimentelor pe care trebuie să le cumpere. „Sunt împotriva oricărui produs sintetic”

03 Mar, 17:01 • Bumbeneci Diana
Petre Daea, ministrul Agriculturii, a transmis un nou mesaj pentru români! Acesta îi îndeamnă pe oameni să refuze produsele sintetice și să mănânce doar legume românești.
Petre Daea le spune adevărul românilor în privința alimentelor pe care trebuie să le cumpere. „Sunt împotriva oricărui produs sintetic”

Ministrul Agriculturii,

Petre Daea, le recomandă tuturor românilor să cumpere alimente produse de ”românii noştri”, care oferă saţietate, dar şi gustul autentic. Ministrul este împotriva tuturor producătorilor de alimente sintetice.

Petre Daea îi îndeamnă pe români să renunțe la alimentele sintetice

Întrebat despre problemele care apar privind calitatea unor produse care se vând în supermarketuri, ministrul Petre Daea a spus, vineri, la Iaşi, că el este împotriva oricărui produs sintetic şi că îi îndeamnă pe oameni să cumpere de la „românii noştri”.

Ai mai putea citi: Ministrul Agriculturii învață românii să nu accepte schimbările de pe piața alimentară. Petre Daea: „Trebuie să înțelegem bine că patrimoniul acesta gastronomic al României trebuie să-l păstrăm”

Petre Daea
Petre Daea

„Sunt împotriva oricărui produs sintetic. Eu îi îndemn pe toţi să mănânce ce trebuie şi să mânânce ce fac românii noştri şi să cumpere de la românii noştri. Ocoliţi aceste zone, faceţi ce aţi făcut dintotdeauna, căutaţi produsele pe care le avem şi pe care le ştim noi şi care ne asigură pe de o parte saţietate, dar ne asigură şi acel răspuns la gustul fiecăruia, ştiind că este bun. Este produsul ţării, produsul făcut de noi, de foarte bună calitate şi merită să-l folosim. Lăsaţi restul acolo unde se găseşte”, a declarat ministrul Agriculturii, Petre Daea.

Vezi și: Încă două zile libere pentru români! Legea a fost aprobată oficial de Klaus Iohannis, astăzi, 3 martie

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult