- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Piața imobiliară din Cluj a ajuns la un nou record fără precedent! Cât se cere pentru o garsonieră de 16 mp cu toaleta în dulap

21 Mar, 12:12 • Bumbeneci Diana
Continuă apariția prețurilor nesimțite în România! O garsonieră din Cluj, de dimensiunile unui living și cu toaleta în dulap se vinde la un preț ieșit din comun.
Piața imobiliară din Cluj a ajuns la un nou record fără precedent! Cât se cere pentru o garsonieră de 16 mp cu toaleta în dulap

Prețurile din Cluj au luat-o razna complet. O garsonieră de 16 mp cu toaletă în dulap, noua „vedetă” pe piaţa imobiliară din Cluj. Iată ce preț are.

Garsonieră din Cluj, vândută la prețuri nesimțite

Piaţa imobiliară din Cluj are o nouă vedetă. Garsonieră de 16 mp cu toaletă în dulap și bucătărie fără aragaz. Iată cum arată şi ce preţ de vânzare are.

Garsonieră Cluj
Garsonieră Cluj

Mobilată minimalist garsoniera de 16 mp este scoasă la vânzare la preţul de 52.000 de euro, adică exact cât un apartament cu 4 camere, de minim 80 de metri pătrați, într-un oraș mai mic.

Din imagini se observă că bucătăria este, de fapt, o masă care are încorporată o chiuvetă mică şi într-un colț este o friteuză, care, probabil, ține loc de cuptor și aragaz.

Vezi și: Vouchere de vacanță 2023. Românii care lucrează în sectorul privat ar putea primi tichete speciale. Adrian Bența: „O măsură justă pentru că trebuie să recompenseze și acei salariați care lucrează în privat și suportă salariile celor de la stat”

garsonieră Cluj
garsonieră Cluj

În cameră se observă o canapea şi un dulap, însă toată atenția este orientată spre baie care este amenajată într-un spaţiu mic asemănător unui dulap. Ușile de la baie sunt cu aerisire, pentru că nu sunt geamuri, iar lângă ele se află chiar o mini bucătărie, așadar toate sunt „amestecate” în doar câțiva metri pătrați.

În rest, potrivit stiridecluj.ro, locuința are măcar un loc de parcare și un loc pentru un televizor mic. Ce este cel mai grav este că sunt foarte multe imobiliare care ajung să fie vândute la astfel de prețuri ieșite din comun, însă după cum și vorba românului, de vină nu este cel care cere, ci este cel care oferă.

Vezi și: Un nou bilanț neașteptat! Bucureștiul se confruntă cu o criză a locurilor de muncă și în 2023. Numărul salariaților a ajuns la un prag record

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult