- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Plaja din Mamaia nu este pe placul turiștilor străini. Oamenii au rămas cu un gust amar după ce au vizitat locația. ”Nu o să mai vin niciodată, una dintre cele mai groaznice”

29 Mar, 11:35 • Lupu Alexandra
Plaja din Mamaia nu a scăpat de ochiul critic al turiștilor străini. Potrivit primelor informații, vizitatorii nu au rămas cu o impresie foarte bună despre locație.
Plaja din Mamaia nu este pe placul turiștilor străini. Oamenii au rămas cu un gust amar după ce au vizitat locația. ”Nu o să mai vin niciodată, una dintre cele mai groaznice”

Plaja din Mamaia este zguduită de-a dreptul de părerea turiștilor străini. Așa cum relatează ziare.com, mulți dintre ei au declarat că nu vor să se mai întoarcă vreodată la această locație.

Plaja din Mamaia nu este pe placul turiștilor străini

România este o țară considerată atractivă de către străini, mai ales în perioada sezonului estival, atunci când divertismentul se mută pe litoralul românesc. Așa cum arată datele publicate de INS, aproape 44.000 de turiști au vizitat Constanța în 2022.

Străinii se folosesc de aplicația TripAdvisor pentru a acumula recenzii despre locațiile în care își doresc să meargă. Mai mult decât atât, cu fiecare ocazie, străinii scriu din propria experiență un feeedback în cadrul platformei, tocmai pentru a ajuta și alte persoane să obțină informațiile de care au nevoie.

Te-ar putea interesa și următorul subiect: Turiştii care merg în această vară în Constanţa sau Mamaia vor plăti o nouă taxă: „Îi va responsabiliza, o vor plăti cu drag”

Recenziile din aplicație arată că plaja din Mamaia nu este deloc pe placul turiștilor. Străinii au lăsat peste 700 feedback-uri în cadrul platformei, iar cele mai multe dintre ele nu au un caracter pozitiv, zona fiind criticată dur. Multe persoane care au ales să-și exprime părerea susțin că prețurile nu sunt justificate, iar mai mult de atât, precizează că locația este suficient de murdară. Există și turiști străini care s-au arătat mulțumiți de vizită.

„Am vizitat Mamaia cu părinții mei în 85, când eram copil. Era verde și frumos. Multe locuri păreau neatinse de om, acesta a fost motivul pentru care părinții mei au spus că este atât de frumos și am mers acolo să întâlnim alte familii germane. Din păcate, am vizitat din nou Mamaia în 2021 și am fost literalmente șocat să văd schimbarea.

Acum arată ca o stațiune de lumea a treia care încearcă să pară ce nu e. Fiecare parte frumoasă a ei a fost literalmente distrusă, clădiri de beton haotice au fost turnate peste tot. Practic este sufocant, este gunoi peste tot și calitatea serviciilor este foarte scăzută. Oh, în afară de asta, totul este atât de scump și nu prea înțeleg de ce. Nu voi mai vizita niciodată”, spune un turist în aplicația TripAdvisor.

Plaja din Mamaia nu este pe placul turiștilor străini
Plaja din Mamaia nu este pe placul turiștilor străini

„Plaja Mamaia este murdară, prost întreținută, iar în multe locuri mâncarea e suspectă”

„Plajele din Vietnam sau Thailanda sunt mult mai curate decât plaja din Mamaia. Peste tot sunt ucuri de țigară, ambalaje și plastic îngropate în nisip”

„Am călătorit mult în viață și nicăieri nu am văzut o plajă mai murdară. Arată groaznic”

„Mă așteptam la ceva special dar este cel mult medie. Vânt, valuri și foarte multă aglomerație”

„Prețurile sunt foarte mari comparativ cu alte țări și plaja e murdară. Parcarea e groaznică și scumpă. Locurile de luat masa sunt de asemenea murdare. Apa este singura ok”

„Am fost de mai multe ori în Mamaia de-a lungul anilor și e din ce în ce mai rău. Toată plaja este plină de șezlonguri care sunt amplasate până aproape de mare. Cu greu poți să te plimbi sau să ai intimitate. Muzica urlă de la fiecare bar sau terasă posibilă. Alte plaje din Constanța sunt mult mai bune”

„Curățenia este zero, peste tot sunt gunoaie și mucuri de țigară în nisip. E o rușine. Păcat că are potențial”

Citește și despre următorul subiect: Prețurile apartamentelor au depășit orice record halucinant pe litoral. Apartamentele din Mamaia au ajuns la aproape 1 milion de euro