- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Prețurile apartamentelor au depășit orice record halucinant pe litoral. Apartamentele din Mamaia au ajuns la aproape 1 milion de euro

04 Mar, 18:51 • Bumbeneci Diana
Dezvoltatorii din România au ajuns să pună prețuri mai mari decât în zonele de lux din țări renumite aflate în spațiul european. Sume record pentru apartamentele din Mamaia. Prețurile se apropie rapid de 1 milion de euro.
Prețurile apartamentelor au depășit orice record halucinant pe litoral. Apartamentele din Mamaia au ajuns la aproape 1 milion de euro

În plină criză economică, dezvoltatorii profită la greu de disperarea românilor care doresc o locuință și măresc prețurile la sume de-a dreptul halucinante. La ora actuală, apartamentele cu vedere la mare din Mamaia sunt catalogate ca zone rezidențiale de lux, iar prețurile ajung la aproape un milion de euro, anunță focuspress.

Prețurile apartamentelor au depășit orice record în Mamaia

Prețurile pentru locuințele cu vedere la mare din blocurile de lângă plaja din Mamaia nu mai pot fi achiziționate chiar la orice sumă și mai ales de orice categorie de români.

Investițiile în stațiunea de pe litoralul românesc se află într-o continuă dezvoltare în ultimul deceniu, iar Mamaia ar putea concura la titlul de „stațiunea milionarilor”, asta pentru că nimic nu mai este ieftin pe timpul sezonului estival, dar și în viața de zi cu zi, în cazul apartamentelor scoase la vânzare pentru românii care doresc să se mute mai aproape de Marea Neagră.

Vezi și: Document. Descarcă AICI noul model de înregistrare a contractului de închiriere a locuințelor

Apartament cu vedere la mare
Apartament cu vedere la mare

Mai exact, persoanele care au în plan să își cumpere un apartament într-o clădire aflată foarte aproape de plajă au la dispoziție o gamă largă de oferte, însă foarte greu te atingi de un astfel de loc. În zona cluburilor, apartamentele ajung chiar și la suma de 895.000 de euro, plus TVA, atât cât costă un duplex cu patru camere și o suprafață de 166,8 mp, anunță sursa citată.

O astfel de locuință cu vedere la mare, într-o zonă exclusivistă, poate fi cumpărat cu 900.000 de euro, pe un site destinat imobiliarelor. Tot în această zonă de fițe și chiar fără pic de liniște în sezonul de vară, se poate cumpăra, cu 580.000 de euro, un apartament în suprafață de 162 mp, cu patru camere, sau unul de 73,3 mp, cu o cameră, la suma de 203.000 de euro, plus TVA și alte cheltuieli precum cele de parcare etc.

Acestea se află în blocuri ridicate foarte aproape de plajă, restaurante şi cluburi de noapte și beneficiază și de locuri de parcare, la parterul imobilelor.

Te mai poate interesa: Un bărbat din Sibiu a reușit să închirieze același apartament la 9 persoane. Ce metodă a folosit pentru a păcăli presupușii chiriași

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult