- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Poșta Română anunță un nou serviciu pentru români. Cum vrea compania de stat să-și crească veniturile în 2024

24 Apr, 15:30 • Adrian Popovici
Poșta Română anunță lansarea unei platforme prin care își scoate la închiriere imobilele și terenurile din portofoliul său. Compania transmite că a avut deja o creștere 70% a veniturilor din această activitate.
Poșta Română anunță un nou serviciu pentru români. Cum vrea compania de stat să-și crească veniturile în 2024

Poșta Română anunță că va oferi un serviciu chiar de astăzi. Valentin Ștefan, directorul instituției, a anunțat cu lansarea portalului imobiliar al companiei. Platforma permite accesul la o diversitate de spații comerciale, apartamente, birouri și terenuri disponibile pentru închiriere. Această inițiativă face parte din strategia companiei de a-și gestiona mai eficient activele imobiliare și de a le valorifica, transmite Antena 3 CNN.

Valentin Ștefan a vorbit despre importanța acestui serviciu în evoluția companiei, subliniind faptul că Poșta Română dispune de aproximativ 2.000 de proprietăți, din care aproximativ jumătate sunt disponibile pentru valorificare. Lansarea portalului imobiliar constituie o oportunitate crucială pentru compania de stat.

„În Compania Naţională Poşta Română pe partea aceasta de infrastructură imobiliară nu a existat o valorificare la adevăratul potenţial. În companie avem undeva spre 2.000 proprietăţi de diferite valori, clădiri, terenuri, clădiri şi terenuri sau de altă natură, dintre care cam 1.000 sunt utilizate de companie şi 1.000 le avem în circuitul liber.

Dintre aceste 1.000 care sunt neutilizate, jumătate încercăm le valorificăm prin acest site. Am înfiinţat o structură specializată în luna martie a anului trecut. Am înfiinţat-o formal în ianuarie, dar a devenit operaţională în luna martie anului trecut şi în anul acesta am reuşit să creştem cu aproximativ 70% veniturile din închirieri şi valorificări de imobiliare”, a șeful de la Poșta Română.

Poșta Română
Poșta Română

Citește și: Poșta Română, ”folosită” pentru țepele online! Cum funcționează înșelătoria. ”Colete pierdute la doar 9.93 lei”

Veniturile din chirii, în creștere cu 70% pentru Poșta Română

Poșta Română a anunțat o creștere cu 70% a veniturilor din închirieri și valorificări imobiliare înregistrată de către Poșta Română, directorul companiei a subliniat că acest succes reflectă atât eforturile susținute pentru promovarea activelor imobiliare, cât și interesul tot mai crescut al pieței pentru astfel de proprietăți.

Claudiu Ilie, managerul Unității de Afaceri Imobiliare din Poșta Româna, a expplicat că portalul imobiliar constituie un instrument esențial în strategia companiei de modernizare și optimizare a portofoliului său de proprietăți imobiliare.

„Afacerea Real Estate la Poşta Română a avut un impact, să zic aşa, dacă ne gândim la numărul mare de proprietăţi pe care le are în portofoliu Poşta Română, iar banii sunt limitaţi, ca în orice companie, nu poţi să ajungi cu investiţii peste tot.

Am încercat să găsim un alt plan pentru aceste spaţii şi anume prin închirerea lor Poşta Română câştigă şi o modernizare în acele spaţii şi rămâne în patrimoniul acestora cu investiţiile în spaţii pentru a le utiliza în circuit sau unde au direcţiile dorite”, a declarat Claudiu Ilie.

Citește și: Vestea momentului pentru pensionari! Poșta Română face anunțul cel mare pentru aproape 5 milioane de români

Tags: