- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Povestea fascinantă a Lucianei Giurea. Cum a ajuns să conducă divizia rezidenţială a AFI Europe România

19 Mar, 09:18 • Cornel Ghimeșan
Luciana Giurea, noul Head of Residential în cadrul AFI Europe România, subliniază că nu a simțit în interiorul companiei că fiind femeie ar avea vreo problemă. Totuși, a povestit un incident în afara companiei, la un eveniment pe imobiliare, unde a fost tratată cu o oarecare lipsă de respect deoarece era femeie. Acest incident a fost un moment revelator pentru ea, înțelegând că nu trebuie să fie afectată de prejudecățile altora și că propria ei încredere este esențială.
Povestea fascinantă a Lucianei Giurea. Cum a ajuns să conducă divizia rezidenţială a AFI Europe România

Povestea fascinantă a Lucianei Giurea. „Am avut noroc să fiu cu AFI de 10 ani. O companie care vine dintr-o cultură diferită. Am avut norocul să dau peste oameni care au avut încredere în mine. Oameni pe care-i admir și pe care-i apreciez, și care m-au susținut și mi-au dat încrederea de care aveam nevoie”, a declarat Luciana Giurea pentru wall-street.ro.

Povestea fascinantă a Lucianei Giurea

Aceasta a oferit exemplu numirea ei în funcția de General Manager al centrului AFI Ploiești: „Îmi aduc aminte când m-au chemat să-mi spună că vor să fiu General Manager la AFI Ploiești. M-am uitat la șeful meu și l-am întrebat: „De ce eu? Ești sigur că pot să fac eu asta?2. Mi-a explicat că sunt potrivită pentru acest post, că pot să fac orice. Când un om pe care-l respecți pentru reușitele și pentru profesionalismul lui are încredere în tine, normal că prinzi și tu încredere în tine”.

Citeşte şi: Parteneriat între doi giganți internaționali pentru a produce energie regenerabilă în România. Proiectul ar putea acoperi emisiile de noxe a 120.000 de mașini

Luciana Giurea s-a înscris la FAcultatea Drept, la Universitatea din București şi imediat a apărut oportunitatea de a intra în lumea jurnalismului. Între 2009 și 2012, a lucrat la TVR, unde a prezentat alături de Cătălin Fartaeș emisiunea „România, zi de zi”. În 2012 a trecut la Pro TV, unde a fost editor și corespondent. până în 2014, anul care a adus momentul celei mai importante schimbări în cariera sa: a aflat că ar putea să facă „leasing de spații comerciale la mall”, adică să-i convingă pe oamenii să închirieze spații pentru magazinele lor.

Citeşte şi: Specialiștii în economie fac previziuni sumbre după ce România a încheiat anul 2023 cu deficit bugetar de 5,68% din PIB: „Cheltuim și cosumăm mai mult decât producem”

„Ideea asta m-a încântat foarte tare. Să decid eu ce magazine să vină în mall? Mi se părea foarte interesant. M-am dus inclusiv la piață să-i conving pe unii să-și deschidă un magazin de chei în mall. Nu aveam așa ceva și ne trebuia”, a spus Luciana Giurea, care după doar doi ani a devenit Leasing Manager.

Interviul integral este AICI.

 

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult