- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Pregătiri intense pe litoral pentru minivacanța de 1 Mai și Paște! Cât costă să te bucuri de câteva zile la malul mării

04 Apr, 11:18 • Cornel Ghimeșan
Doar câteva săprămâni ne mai despart de minivacanța de 1 Mai și de marea sărbătoare a Paștelui. Dat fiind că aceste două evenimente sunt atât de apropiate, pe litoralul românesc au fost organizate pachete speciale pentru turiști. Iată câți bani trebuie să scoți din buzunar pentru un sejur.
Pregătiri intense pe litoral pentru minivacanța de 1 Mai și Paște! Cât costă să te bucuri de câteva zile la malul mării
Se apropie cu pași repezi momentul oficial de debut al sezonului estival, iar pe litoralul Mării Negre, hotelierii și administratorii de pensiuni sunt deja în plină activitate, pregătindu-se pentru primul val de turiști. Odată cu minivacanța de 1 Mai și Paște, mii de români sunt așteptați să inunde stațiunile de-a lungul mării, iar atmosfera este pregătită.

În toate stațiunile de pe litoral, activitățile de amenajare și pregătire sunt în plină desfășurare. Lucrările de renovare și modernizare a pensiunilor, teraselor și plajelor sunt la ordinea zilei, iar echipe de muncitori lucrează neîncetat pentru a se asigura că toate sunt pregătite impecabil pentru primirea oaspeților.

Citește și: Concerte și evenimente colosale în minivacanța de 1 mai și Paște. Iată locurile în care te poți distra la maxim pe litoral

Cu toate că până de curând punctul fierbinte al litoralului era stațiuneaMamaia, rezervările recente arată o schimbare notabilă în preferințele turiștilor. Eforie se impune acum în fruntea topului, atrăgând atenția și interesul celor în căutarea unei experiențe de neuitat. Pentru comercianți și hotelieri, este o oportunitate unică de a-și pune în valoare afacerile și de a obține profituri substanțiale într-unul dintre cele mai aglomerate și pline de viață momente ale anului.

„Suntem pe ultima sută de metri, cu amenajările interioare, exterioare. Oficial, putem spune că pe data de 26 aprilie vom avea primii turişti care ne vor călca pragul în acest sezon. În proporţie de 80% avem full în perioada aceasta – minivacanţa de 1 Mai şi Paşte. Preţurile pornesc de la 1750 pachet de 3 nopţi până la 2000 de lei”, a spus Dilek Emin, manager hotel.

Turiștii sunt în căutarea ofertelor de nerefuzat, iar hotelierii și-au făcut treaba de minune, motiv pentru care au cele mai multe camere rezervate. Conform statisticilor existente, cea mai căutată stațiune pentru minivacanță este Eforie.

Plaja din staţiunea Eforie e unul dintre atuurile principale cu care acestă staţiune vrea să câştige bătălia pentru turişti de anul acesta. În minivacanţa de Paşte şi 1 Mai sunt aşteptaţi cel puţin 100.000 de turişti pe litoralul românesc.

Citește și: Vești senzaționale pentru turismul românesc! S-a înregistrat o creştere de 27% a rezervărilor de vacanţe pe litoral pentru sezonul estival 2024

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult