- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Premierul Marcel Ciolacu dorește să ia măsuri pentru cei cu salariul minim pe economie! Nu vor mai fi impuse impozite!

20 Nov, 20:26 • Oprea Alina
Premierul României, Marcel Ciolacu, a făcut declarații în decursul zilei d eluni, în care a menționat că cei care dispun de un salariu minim pe economie nu vor mai avea impozite impuse!
Premierul Marcel Ciolacu dorește să ia măsuri pentru cei cu salariul minim pe economie! Nu vor mai fi impuse impozite!

În cursul zilei de luni, Premierul României, Marcel Ciolacu, a declarat că dorește ca de anul viitor să încapă scăderea impozitării pentru cei care au salairul minim pe economie. Acesta a menționat faptul că va fi o măsură luată în funcție de execuția bugetară. De asemenea, a menționat că va anunța procedura prin care va fi luată această măsură.

„Eu îmi doresc ca anul viitor, în funcţie şi de măsurile fiscale luate şi vedem şi combaterea evaziunii, să încercăm să începem să scădem impozitarea muncii pentru cei cu salariul minim pe economie. Asta este de fapt şi de drept marea provocare. Vom vedea execuţia bugetară şi, în funcţie de asta, vom hotărî cum vom proceda. Eu cred că adevărata provocare anul viitor va fi această scădere a impozitării muncii.”, a declarat Marcel Ciolacu, potrivit Agerpres.ro.

Ai putea fi interesat și de: Interviu de excepție! Dana Budeanu, față în față cu Premierul României, Marcel Ciolacu: „Nu mi-am dorit să ajung prim-ministru al României, nu am crezut că voi ajunge nici președinte al Partidului Social Democrat.”

Marcel Ciolacu a afirmat că nu vor fi impozite noi!

Marcel Ciolacu, despre salariile românilor!
Marcel Ciolacu, despre salariile românilor!

De-a lungul declarației sale, Premierul României a confirmat tuturor românilor că nu vor fi impuse impozite noi. Această decizie are legătură strânsă cu persoanele care dispun de un salariu minim pe economie. De asmenea, acesta a făcut precizări referitoare PNRR.

„Am promis foarte clar că nu vom veni cu impozite noi, deci nu vom merge în oglindă cu impozitarea capitalului. Acel lucru sunt convins că se va face cu reforma fiscală trecută în PNRR, nu de către Ciolacu. Eu n-am ştiut, la fel ca şi dumneavoastră. (…) Şi ca să vă mai spun un lucru: am dat şi eu ca prim-ministru al României să mi se pună şi mie PNRR-ul la dispoziţie. Nu există. Dacă dumneavoastră aţi mai auzit aşa ceva: în Guvernul României proiectul PNRR-ului nu există. Astfel de oameni s-au ocupat de banii dumneavoastră.”, a adăugat Premierul, conform sursei citate.

Ai putea fi interesat și de: Ultimele declarații ale lui Marcel Ciolacu privind pensiile românilor! „Toate aspectele legate de Legea pensiilor, inclusiv cele privitoare la sursele de finanțare, au fost clarificate”