- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Interviu de excepție! Dana Budeanu, față în față cu Premierul României, Marcel Ciolacu: „Nu mi-am dorit să ajung prim-ministru al României, nu am crezut că voi ajunge nici președinte al Partidului Social Democrat.”

17 Nov, 11:08 • Oprea Alina
Dana Budeanu a susținut un interviu incredibil cu Marcel Ciolacu, în care a putut să îl cunoască pe adevăratul om din spatele cortinei de Prim-Ministru. Aceasta a declarat că a făcut cunoștință cu Premierul României înainte cu zece minute de discuțiile pe care le-au avut, astfel pentru a spori autenticitatea!
Interviu de excepție! Dana Budeanu, față în față cu Premierul României, Marcel Ciolacu: „Nu mi-am dorit să ajung prim-ministru al României, nu am crezut că voi ajunge nici președinte al Partidului Social Democrat.”

Designerul Dana Budeanu a stat față în față cu Premierul României, Marcel Ciolacu, susținând un interviu excepțional. Dana Budeanu a ținut să menționze că aceasta l-a cunoscut pe Premier cu doar zece minute înainte de interviu și că dorește să afle cine este cu adevărat Prim-Ministrul României.

Ai putea fi interesat și de: Ciolacu a luat decizia care va bucura sute de mii de elevi: „Programul Masă caldă în școli, pe care l-am extins în acest an, trebuie să continue”

Interviu excepțional – Dana Budeanu – Marcel Ciolacu

„Nu vă las până nu ajung să știu exact cine este Marcel Ciolacu aici.”, a spus Dana Budeanu, conform Antena 3.

„Sunt un om normal. Și cred că ăsta este cel mai mare pariu al meu, cu mine. De a rămâne în continuare un om normal. Nu știu cât de iubit sunt. Familia mă iubește, cu certitudine. Dar încerc să fac lucruri bune, să iau decizii bune. Nu poți să iei decizii decât împreună cu alți colegi. Cine crede că le știe pe toate va avea un mandat ratat. Dacă nici nu recunoaște asta, e un om fals.

Interviu de excepție - Dana Budeanu și Marcel Ciolacu!
Interviu de excepție – Dana Budeanu și Marcel Ciolacu!

Sunt un om simplu, plecat de la Buzău. Nu mi-am dorit să ajung prim-ministru al României, nu am crezut că voi ajunge nici președinte al Partidului Social Democrat. Nu mă silește nimeni să fiu prim-ministru și să rămân în această vâltoare de provocări, dar o să continui să mă adaptez și la colegi și să iau deciziile cele mai corecte, nu neapărat pentru mine sau pentru partid.Lumea s-a săturat de ipocriți, s-a săturat să fie mințită.

Cel mai cumplit în politică este să devii penibil. În momentul în care ai devenit penibil, indiferent cum te chemă, este bine să te duci acasă.

Toate crizele aduc și oportunități. Ca să ai acces la oportunități trebuie să fii și credibilLumea s-a săturat de ipocriți, s-a săturat să fie mințită.”, a declarat Premierul Marcel Ciolacu în cadrul interviului acordat designerului român, Dana Budeanu, conform sursei citate anterior.

Ai putea fi interesat și de: Marcel Ciolacu afirmă că ANAF își face treaba foarte bine: „În sfârșit, instituțiile statului încep să arate determinare împotriva celor care fraudează banii românilor.”