- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Premierul Marcel Ciolacu solicită un memorandum pentru cumpărarea brățărilor pentru persoanele aflate sub control judiciar!

01 Dec, 22:20 • Oprea Alina
Marcel Ciolacu a făcut solicitarea conform unui memorandum care cere cumpărarea brățărilor electronice pentru persoanele care se află sub control judiciar!
Premierul Marcel Ciolacu solicită un memorandum pentru cumpărarea brățărilor pentru persoanele aflate sub control judiciar!

Marcel Ciolacu, Premierul României, a făcut declarații în legătură cu următoarele decizii pe care le dorește a fi puse în aplicare. Acesta a solicitat un memorandum în Guvern în maximum două săptămâni, privind cumpărarea de brățări electronice pentru persoanele care se află sub control judiciar.

Ai putea fi interesat și de: Premierul României, Marcel Ciolacu, despre urmărirea penală împotriva sa: „Sunt degajat pentru că știu că n-am făcut nimic.”

Declarații – Marcel Ciolacu

„Am avut o intervenţie în timpul şedinţei de guvern şi am cerut atât vicepremierului, ministrului de Interne, cât şi doamnei ministru al Justiţiei să ia legătura cu alte state, cu Italia, cu orice alt stat european, să cumpărăm odată acele brăţări, când eşti în control judiciar, când stai şi aştepţi o decizie a instanţei, să se impună aceste brăţări, dar nu numai pentru fapte de corupţie, şi pentru alte fapte. E un instrument folosit şi de Statele Unite şi de întreaga Europă.

Marcel Ciolacu
Marcel Ciolacu

În loc să stăm să dăm explicaţii cum a reuşit cineva să fugă, e atât de simplu: Domne’ vedeţi care-s procedurile cele mai scurte, procedură simplificată, cumpăraţi, că nu trebuie să cumperi un milion, nu, ca şi cu vaccinurile. Nu cere cineva să cumpere de un miliard. Haideţi să şi prevenim, pentru că costurile de a-l prinde pe domnul Cherecheş au fost unele majore.

Mai mult, ai pus un angrenaj întreg, european, ai solicitat partenerilor tăi să te ajute. (…) Dar nu pot să uit că a putut să treacă cu un buletin al altcuiva, cu 10 ani mai tânăr. Am cerut memorandum, în guvern, în maximum două săptămâni.!”, a comunicat Premierul României, Marcel Ciolacu, pentru România TV, conform celor furnizate de Agerpres.

Premierul a avut o intervenție pentru România TV, în care a discutat despre mai multe tematici, printre care și acest memorandum pentru cei care se află sub control judiciar. De asemenea, acesta a discutat și despre situației dosarului DNA ce are în vedere problematica vaccinurilor, iar acesta a menționat că este degajat în legătură cu reclamațiile care sunt aduse la adresa acestuia.

Ai putea fi interesat și de: Numărul bugetarilor este în creștere: statul are cu peste 10.000 de angajați mai mult! Guvernul Ciolacu a depășit la angajări Guvernele Cîțu, Orban I și II