- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Premierul României, Marcel Ciolacu, despre urmărirea penală împotriva sa: „Sunt degajat pentru că știu că n-am făcut nimic.”

01 Dec, 22:08 • Oprea Alina
Marcel Ciolacu a făcut declarații, vineri, pentru România TV, cu privire la situația urmăririi sale penale, Acesta se prezintă a fi foarte liniștit, întrucât a menționat că nu a făcut nimic care să îl incrimineze!
Premierul României, Marcel Ciolacu, despre urmărirea penală împotriva sa: „Sunt degajat pentru că știu că n-am făcut nimic.”

Premierul României, Marcel Ciolacu, a declarat, în decursul zilei de vineri, pentru România TV, că va renunța la toate funcțiile politice dacă va începe urmărirea penală împotriva sa. Acesta a menționat că deși este sigur că are reclamații pe numele său, aceste este „degajat” pentru că știe că nu a comis nicio faptă penală.

Ai putea fi interesat și de: Numărul bugetarilor este în creștere: statul are cu peste 10.000 de angajați mai mult! Guvernul Ciolacu a depășit la angajări Guvernele Cîțu, Orban I și II

Declarații ale Premierului României, Marcel Ciolacu

„Dar e ceva normal, ce să fac? Domn’e, dacă se cere ridicarea imunității, să se înceapă. Vă dați seama că reclamații am la…toți avem, nu e o problemă. Însemnă că există elemente. Și eu ce să fac? Să fac rău țării, să fac rău colegilor mei? Asta este, mi s-a întrerupt cariera politică, nu mor

Marcel Ciolacu, Premierul României
Marcel Ciolacu, Premierul României

Declar acest lucru și sunt degajat pentru că știu că n-am făcut nimic, nu am nicio faptă pentru care să am cea mai mică suspiciune că are un iz penal. Nu am această problemă, poate să mă reclame, sunt degajat. Când ești trimis în judecată, ce să mai cauți în spațiul public? Ai prezumția de nevinovăție, îmi văd de viața mea, nu poți să fii o povară pentru țară sau colegi. Dle Ciutacu, face parte din sport.”, a declarat Premierul României, Marcel Ciolacu, în cadrul România TV, conform celor comunicate de știripesurse.

Despre dosarul vaccinurilor COVID-19

Totodată, acesta a făcut precizări cu privire la perioada în care românii au stat închiși în case din cauza pandemiei provocate de COVID-19, acesta menționând că s-au efectuat „cele mai mari grozăvii”, că în tot acel timp s-a furat.

„Nu am comentat niciodată o decizie a unui magistrat, nu am comentat niciodată o decizie a CCR. Dacă dorim să avem un stat de drept şi să respectăm anumite reguli, în toate ţările democratice se respectă aceste reguli. Ştiam cu toţii, am fost ţinuţi în casă, 30-60 de zile şi în această perioadă s-au întâmplat cele mai mari grozăvii din România. Nu aş începe cu furturile şi incapacitatea guvernamentală. Aduceţi-vă aminte că oamenii nu au avut acces la sistemul public de sănătate.

Nu au avut nicio coerenţă în administrarea unei astfel de situaţii. Părerea mea e că a fost mult amatorism, multă prostie şi furau în timp ce ei se întâlneau. Aduceţi-vă aminte celebre poze chiar din Palatul Victoria. Există un raport al Curţii de Conturi în ceea ce priveşte vaccinurile, în ceea ce priveşte măştile, neconforme, luate la nişte preţuri astronomice. Eu cred că avem cu toţii o datorie de a afla adevărul care convine unora, nu convine altira, ar nu poţi să schimbi adevărul.”, a declarat acesta pentru România TV, conform news.ro.

Ai putea fi interesat și de: Moment inedit! Cancelarul Austriei, scrisoare către Premierul României, Marcel Ciolacu!