- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Preț carburanți 19 aprilie. Ieftinire majoră a benzinei și motorinei

19 Apr, 10:04 • Bumbeneci Diana
Benzina și motorina sunt astăzi mai ieftine. Iată cât costă un litru din fiecare carburant.
Preț carburanți 19 aprilie. Ieftinire majoră a benzinei și motorinei

Vești bune pentru șoferii care alimentează astăzi la pompă. Liderul pieței distribuitoare de carburanți, OMV Petrom, a redus astăzi prețul motorinei cu 9 bani/l, acesta coborând la un nivel inferior celui de 7 lei/l pentru prima dată de la declanșarea războiului din Ucraina, relevă datele analizate de Profit.ro.

Un preț inferior celui de 7 lei/l la motorina standard este practicat deocamdată într-o singură stație Petrom din capitală, cea de pe strada Doctor Herescu.

În alte 27 stații Petrom din București, motorina se vinde cu 7 lei/l. În urma invadării Ucrainei de către Rusia, pe 24 februarie, carburanții, în special diesel-ul, s-au scumpit considerabil. Pe 26 februarie 2022, motorina și benzina se vindeau la un preț mediu de peste 7,10 lei/l. În luna iunie 2022, prețul motorinei standard a depășit chiar și nivelul de 9,2 lei/l, cu peste 2,2 lei sau o treime mai ridicat decât cel actual.

Vezi și: Cât ar trebui să fie pensia românilor pentru un trai decent. Marius Budăi: „Am spus-o şi în 2010, 2012 când a fost acea perioadă de tăieri de salarii, de taxări de pensii, că austeritatea în perioadă de criză nu este o soluţie”

Evoluția Prețurilor în București
Evoluția Prețurilor în București

Preț benzină și motorină miercuri, 19 aprilie 2023- București

  • Cel mai mic preț benzină: 6.78 lei
  • Cel mai mic preț motorină: 6.98 lei
  • Cel mai pic preț GPL: 3.83 lei

Cel mai bun preț pentru benzina standard din București miercuri, 19 aprilie 2023 este de 6.78 lei și se vinde cu acest preț la stațiile Lukoil din Sectorul 1.

Cel mai bun preț pentru motorina standard din București este azi de 6.98 lei și se vinde la acest preț la stația Petrom din Sectorul 5.

Cel mai bun preț pentru GPL din București miercuri este de 3.83 lei și se vinde la acest preț la stația Petrom din Sectorul 6.

Ai mai putea citi azi și: Încă un oraș adoptă munca de 4 zile. Programul intră în vigoare în această vară 

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult