- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Prima lună din primăvara 2023 vine cu surprize. Meteorologii au actualizat din nou prognoza meteo pentru martie

28 Feb, 20:29 • Bumbeneci Diana
Meteorologii de la Administrația Națională de Meteorologie au actualizat prognoza meteo pentru luna martie. Urmează zile cu soare, dar și momente în care ploile vor domina teritoriul.
Prima lună din primăvara 2023 vine cu surprize. Meteorologii au actualizat din nou prognoza meteo pentru martie

Meteorologii de la ANM au actualizat prognoza pentru următoarele patru săptămâni. Prima lună de primăvară vine cu ploi, dar și cu temperaturi ridicate.

Meteorologii ANM anunță cum va fi vremea în martie

Meteorologii au publicat marți, 28 februarie, prognoza meteo pentru luna martie. În următoarele patru săptămâni, vremea va fi în general mai caldă decât cea normală pentru această perioadă. Cantitățile de precipitații estimate vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, iar vântul va sufla aproape zilnic, mai ales în a doua parte a intervalului.

Prognoza meteo pentru săptămâna 27.02.2023 – 06.03.2023. În prima parte a intervalului, maximele termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână în regiunile sudice, sud-estice și local în cele centrale, dar și ușor mai coborâte în extremitatea de nord-est a țării, iar în rest vor fi apropiate de cele normale.

Ai mai putea citi: Meteo martie 2023. ANM anunță cum va fi vremea în următoarele două săptămâni

Meteorologii au emis prognoza ANM pentru luna martie
Meteorologii au emis prognoza ANM pentru luna martie

Prognoza meteo pentru săptămâna 06.03.2023 – 13.03.2023. În a doua săptămână din luna martie, temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă în extremitatea de sud a țării. Cantitățile de precipitații vor fi excedentare în regiunile vestice, nord-vestice, dar mai ales în zona Munților Apuseni și în nordul Carpaților Orientali.

Prognoza meteo pentru săptămâna 13.03.2023 – 20.03.2023. Pentru a treia săptămână din luna prognozată de meteorologii de la Administrația Națională de Meteorologie, temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în toate regiunile. Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

Prognoza meteo pentru săptămâna 20.03.2023 – 27.03.2023. În ultima săptămână din intervalul meteorologilor, mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul țării noastre. Cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, în toate regiunile.

Vezi și: Ora de vară 2023. Când se schimbă ora și ce efecte adverse are schimbarea în ritmul biologic

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult